Matesová chuťovka - báječná pomazánka k posezení
Recept ještě nebyl hodnocenMatesy pokrájíme na malé kousky, necháme jsme je okapat od oleje, všechny další uvedené suroviny pokrájíme, přidáme tvaroh, trochu lučiny s paprikou, pokrájenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 44,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 39,00 g |
–– mononenasycené | 27,00 g |
–– polynenasycené | 12,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 840 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Matesy pokrájíme na malé kousky, necháme jsme je okapat od oleje, všechny další uvedené suroviny pokrájíme, přidáme tvaroh, trochu lučiny s paprikou, pokrájenou…
Matjesy, vejce a jarní cibulku nakrájíme na malé kostičky, přidáme papriky, kopr, máslo a zakysanou smetanu.Vše vymícháme v kompaktní pomazánku a podáváme s pečivem.
Zeleninu uvařime. Necháme úplně vystydnout. Oloupeme. Červenou řepu, mrkev a brambory nastrouháme na velkém struhadle. Každé zvlášť. Cibuli a rybu nakrájíme nadrobno,…
Matjesy pokrájíme na malé kousky. Cibulky očistíme a drobně pokrájíme i se zelenou natí.Obojí smícháme v misce i s olejem z matjesů, opepříme, trochu osolíme a dáme do…
Matjesy nakrájíme na nudličky a ty poté nakrájíme na kostičky. Olej z matjesů ponecháme stranou! Nakrájené matjesy vložíme do větší misky a přidáme tvaroh s nakrájenou…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Hospodský, segedínský, nebo fazolový? Češi guláš milují. Jaký je ten nejlepší?
Dá se nahradit nebo ubrat drahý cukr při pečení? Cukrář Josef Maršálek má řešení, které může využít každý
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí