Jablečné sladové sušenky
Recept ještě nebyl hodnocenDíky jablíčkům jsou měkké, což ocení především děti, a také sladké, takže mnoho dalšího slazení už nepotřebují. Slad je navíc jedna z těch méně škodlivých forem slazení,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 328 kJ / 79 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,90 g |
Tuky | 1,70 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 1,29 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Díky jablíčkům jsou měkké, což ocení především děti, a také sladké, takže mnoho dalšího slazení už nepotřebují. Slad je navíc jedna z těch méně škodlivých forem slazení,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Senzační velikonoční nádivka podle slavné české kuchařky Marie Janků-Sandtnerové
Ředkvičky v truhlíku? Vypěstujete si je na parapetu i na terase díky těmto jednoduchým postupům
Tereza z Peče celá země: Nejvíc mě baví technické výzvy, ve kterých nevím, jak má vypadat výsledek, říká