Řezy Izidor
Recept ještě nebyl hodnocenOpilé řezy Izidor nebo také František. Že je ještě neznáte? Tak zde je jejich představení: Nadýchané kakaové těsto, lahodná vrstva oříšků s pořádnou dávkou rumu, máslový…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Opilé řezy Izidor nebo také František. Že je ještě neznáte? Tak zde je jejich představení: Nadýchané kakaové těsto, lahodná vrstva oříšků s pořádnou dávkou rumu, máslový…
Vzpomínka na babiččin jablečný koláč vás přiměje i k trošku pracnějšímu přenášení připraveného těsta na plech. Výsledek bude famózní. Jablíčka, skořice, vanilkový cukr…
Dortovou formu o průměru cca 28 cm nebo pekáček či bábovkovou formu vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. V dostatečném předstihu zapneme troubu a předehřejeme ji…
Pečení vánočního perníkového dortu vám provoní celý byt a navodí vánoční atmosféru. Dort je velmi kyprý a šťavnatý, není třeba ho ještě dále zdobit, stačí ho jen…
Inspirací na dokonalé moučníky a dorty není nikdy dost. V tomto receptu vám přinášíme dokonalý korpus, který je proložený smetanovo-tvarohovým krémem s oblíbenou…
Ochutnejte tyto bramborové placky, které v sobě ukrývají výtečnou masovou směs z kvalitního masa. V každé z nich se mísí chuť křupavého smaženého povrchu a bohaté,…
Štrúdl, který je sice náročný na přípravu, ale to, co vložíme do přípravy těsta se nám vrátí na chuti. Kynuté těsto velmi důkladně propracujeme a poté ho naplníme…
Příprava odpalovaného těsta je zkouškou pro každou cukrářku, ale s podrobným návodem jej zvládnete i vy. Krásný velikonoční věnec s lehkým krémem z mascarpone, ozdobený…
Během chvíle velmi snadno připravíme tento skvělý moučník z kefíru a kakaa. Všechny suroviny na těsto jen smícháme a upečeme. Buchtu podáváme potřenou krémem ze zakysané…
Snadná příloha se vždycky hodí. Knedlíky mají z hrnku hezký tvar, sníh z bílků jim dodá nadýchanost a rohlíkové krutonky výbornou chuť po másle. Příprava není složitá,…
Tento tradiční chléb je základem marocké kuchyně a přináší vám chuť a vůni Orientu. S křupavou kůrkou a jemným, vláčným středem je khobz doplňkem k jakémukoli pokrmu,…
Hrníčky vhodné na pečení snášející teplotu cca 180 °C vymažeme máslem a vysypeme piškotovou drtí. Piškoty můžeme buď nastrouhat nebo použít sekáček potravin.Z bílků…
Králík má lahodné maso s vysokou nutriční hodnotou. Připravte ze stehen skvělé závitky. Maso bude dobře ochucené náplní závitků. Výborná příloha v podobě kyprých…
Sváteční králičí vývar plný krásně barevné zeleniny vás zahřeje a skvěle zasytí. Netradiční šunkovo-sýrové knedlíčky jsou tak výborné, že se možná budete muset snažit,…
Mřížkový ovocný koláč s kompotovaným ovocem a tvarohem je v tomto receptu doplněn lahodnou máslovou drobenkou. Svěží a šťavnatý ovocný moučník s minimem těsta a spoustou…
Připravte velmi jednoduchý moučník, nebo cukroví. Chutné, rychle hotové a i hezké na pohled jsou vykrajované tvary s polevou. Vybrat můžete tmavou kávovou, nebo …
Opilý Izidor je moučník, který nakrájíte na řezy a okouzlíte nejednu návštěvu. Je totiž plný krému, ořechů, čokolády a rumu. Ořechovou nátěrku můžete nahradit také…
Plněné knedlíky jsou oblíbeným pokrmem české kuchyně. Jak sladké, tak i ty slané. Připravte bramborové knedlíky plněné směsí mletého masa, s nakládanou paprikou a…
Jeden z nejjednodušších, nejbarevnějších a nejrychlejších moučníků, který navíc dlouho vydrží vláčný. Ideální dezert na vánoční stůl, když vám po pečení cukroví zbyde…
Plněné bramborové knedlíky jsou vynikající české jídlo, které spojuje tradiční chutě a jednoduchost. Měkké bramborové knedlíky ukrývají v sobě lahodnou náplň z uzeného…
Křehké řezy se šťavnatou jablečnou náplní zdobí bohatá a nadýchaná sněhová vrstva. Řezy krásně voní skořicí a na jazyku se jen rozplynou. Vychutnejte si je třeba se…
Troubu v dostatečném přdstihu předehřejeme na 180 stupňů. Dortovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou.Do mísy prosejeme mouku s práškem do pečiva a promícháme…
Minimálně jednou za rok pečeme klasického velikonočního beránka. Někdo sází na piškotového či třeného, my přinášíme recept na beránka ze šlehačky. Těsto je vláčné,…
Tradiční velikonoční krasavec, který nesmí chybět na svátečním stole. Peče se z třeného, piškotového, šlehačkového, tvarohového i mramorovaného těsta. Vyzkoušejte našeho…