Jahodovo-třešňové koláče s kysanou smetanou
Recept ještě nebyl hodnocenJahodovo-třešňové koláče s kysanou smetanou, připravované z kynutého těsta v domácí pekárně, jsou dokonalým spojením svěžího ovoce a jemného těsta. Zadělání těsta v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jahodovo-třešňové koláče s kysanou smetanou, připravované z kynutého těsta v domácí pekárně, jsou dokonalým spojením svěžího ovoce a jemného těsta. Zadělání těsta v…
Využití rebarbory je v naší kuchyni velmi široké. Můžeme třeba upéct tento zdravý koláč s ovesnými vločkami a obyčejné mléko nahradit kefírem. Tak odlehčíme našemu…
Jahodovo-třešňové koláče s kysanou smetanou, připravované z kynutého těsta v domácí pekárně, jsou dokonalým spojením svěžího ovoce a jemného těsta. Zadělání těsta v…
Využití rebarbory je v naší kuchyni velmi široké. Můžeme třeba upéct tento zdravý koláč s ovesnými vločkami a obyčejné mléko nahradit kefírem. Tak odlehčíme našemu…
Lívance chutnají velmi dobře i ve slané verzi. Těsto ochutíme medvědím česnekem, slaninou a muškátovým květem a usmažíme z něj malé placičky. Podávat je můžeme jako…
Nadýchaný korpus a jemný krém se šťavnatým ovocem vytvářejí dokonalý dort, který potěší každého milovníka čokolády a ovocných zákusků. Ideální pro oslavy, kdy chcete…
Sladké palačinky nemusejí být jen o marmeládě. Tyto jsou plněné jemným tvarohem s kousky čerstvých jahod a přelité dokonalou karamelovo-jahodovou omáčkou s kapkou…
Cuketa je plodina, která je využitelná naslano i nasladko. Dá se nakládat i zamrazit. Bez problémů z ní vytvoříte kompletní oběd. Přesně takové samostatné jídlo, jako…
Remoska je doslova neocenitelným pomocníkem v kuchyni. Využijete ji pro přípravu jak slaných pokrmů, tak i moučníků. Za necelou hodinu zvládnete v remosce připravit…
Pokud nevíte, jaký moučník upéct pro návštěvu ke kávě, pak vyzkoušejte připravit kynutou buchtu s jahodami a rebarborou, posypanou křupavou drobenkou navrchu. Její…
Rebarbora má širokou škálu využití jak ve slané, tak i sladké kuchyni. Její chuť je opravdu jedinečná, lehce nakyslá a nejlépe vynikne na piškotových řezech, které jsou…
Rebarbora má širokou škálu využití jak ve slané, tak i sladké kuchyni. Její chuť je opravdu jedinečná, lehce nakyslá a nejlépe vynikne na piškotových řezech, které jsou…
Ve vynikajícím rebarborovém koláči se perfektně doplňuje sladká chuť s lehce kyselou chutí rebarbory. Příprava koláče vám navíc nezabere moc času a není nijak složitá.…
Sezona rebarbory je již pomalu v plném proudu a pokud nevíte, co z této zeleniny, lehce nakyslé chuti připravit, vsaďte na makový koláč, s glazurou z citronové a…
Využijme krátký čas, kdy je možné bez obav rebarboru sklízet, k upečení šťavnatých řezů. Na těsto klademe hromádky tvarohu smíchaného se smetanou a rebarborou a zasypeme…
Bábovku milují snad všichni. S cuketou to tak jednoduché není. Ale i ten největší odpůrce ji neodmítne a ani nepozná, pokud se stane součástí dezertu. Moučník obohacený…
Vychutnejte si spojení sladkosti a svěžesti jahodového koláče, který je plný jemné smetanové náplně s vůní jahod a meduňky. Tento lahodný dezert spojil použité…
Recept na crumble s rebarborou je lákavou variantou nedělního moučníku. Není složitý na přípravu, přitom výsledek je velmi lahodný. Přidejte k němu vanilkovou zmrzlinu…
Na stromech se již červenají třešně a to znamená jedině - přišel čas na třešňové moučníky. Potěšte své blízké krásně vláčným a nadýchaným kakaovým moučníkem, který se v…
Třešňové bábovičky, známé také jako muffiny, jsou ideálním letním moučníkem, který můžete připravit jak na dětskou oslavu, tak i pro nečekanou návštěvu. Jejich příprava…
Tyto svěží jahodovo-jogurtové řezy jsou jako stvořené pro letní dny – lehké, jemně sladké a příjemně krémové. Jogurtový krém skvěle ladí s čerstvými jahodami i vláčným…
Během právě probíhající jahodové sezony není receptů na sladké moučníky nikdy dost. Kombinace kakaového piškotu, tvarohového krému a čerstvých jahod potěší celou rodinu…
Tento koláč v sobě spojuje křehký mandlový korpus, sametově hladký jahodový krém a lesklou vrstvu ovocného želé. Každé sousto je dokonalým spojením oříškové chuti a…
Tento koláč v sobě spojuje křehký mandlový korpus, sametově hladký jahodový krém a lesklou vrstvu ovocného želé. Každé sousto je dokonalým spojením oříškové chuti a…