Drůbeží náplň do tortilly
Recept ještě nebyl hodnocenDrůbeží maso nakrájíme na malé kousky 1-1,5 cm a na tuku restujeme do měkka.Přidáme mraženou zeleninu a popoženeme plotýnku naplno do rozmrznutí. Potom restujeme spolu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Drůbeží maso nakrájíme na malé kousky 1-1,5 cm a na tuku restujeme do měkka.Přidáme mraženou zeleninu a popoženeme plotýnku naplno do rozmrznutí. Potom restujeme spolu…
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na kostky nebo nudličky, osolíme, opepříme, promícháme se lžičkou oleje, česnekem, zázvorem a solamylem. Tento krok můžeme udělat i…
V mléce metlou rozmícháme mouku, vejce, a všechno koření a necháme chvíli odpočinout. Pak na pánvičce vytřené olejem usmažíme tenké palačinky.Na oleji s máslem…
Kuřecí prsa nařízneme do mřížky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.Na pánvi rozpálíme olivový olej s máslem a prsa opečeme z obou stran. K masu přidáme stroužky…
Omyté a osušené maso nakrájíme na proužky.V míse maso promícháme se solamylem, kořením Thajský gril, chilli papričkou a troškou soli. Promíchané maso přikryjeme fólií a…
Maso nakrájíme na kousky velikosti soust, cibuli na osminky, a žampiony na čtvrtky. Maso naložíme minimálně na hodinu do marinády z uvedených surovin.Mezitím na oleji…
Kuřecí si nakrájíme na nudličky, osolíme a na pánvi prudce opečeme z obou stran. Přidáme staročeské koření s pepřem, podlijeme vodou a necháme 20 minut dusit. Pak…
Dostali jste chuť na asijskou kuchyni? Vyzkoušejte recept na smaženou rýži, která může být hlavním chodem či přílohou a dá se podávat s masem i bez. Překvapte své blízké…
Červenou řepu omyjeme, neloupeme a dáme ji vařit vody do změknutí (20-40 minut). Ohřejeme si zeleninový vývar, nebo dáme vařit vodu. Na oleji necháme zesklovatět…
Do misky dáme vejce, Solamyl, mouku, hořčici, worcester, sójovou omáčku a koření. Všechno promícháme.Maso nakrájíme na menší kousky, naklepeme a dáme do marinády. V…
Sladká chuť medu nepatří jen do moučníků, skvělá je i v kombinaci se slanou sójovou omáčkou. Dobře ochucené proužky kuřecích prsou orestujeme a poté podusíme. Na závěr…
Sójová omáčka, ocet, česnek, pepř a bobkový list - to jsou suroviny, které tvoří chuť tradičního filipínského pokrmu. Výraznou chuť navinulé marinády trochu zjemníme…
Intenzivní vůně a spousta koření, to jsou charakteristické znaky indické kuchyně. Vyzkoušejte uvařit mleté maso s omáčkou z kokosového mléka, kde zajímavě kořeněnou chuť…
Bůček s pekingským zelím je velmi jednoduchý pokrm. Ať už převáží maso, nebo snadno dostupné zelí, výsledek je jídlo s nádechem asijské kuchyně. Po přípravě surovin je…
Bůček s pekingským zelím je velmi jednoduchý pokrm. Ať už převáží maso, nebo snadno dostupné zelí, výsledek je jídlo s nádechem asijské kuchyně. Po přípravě surovin je…
Tofu i celé tohle jídlo je skvělé v tom, že je hodně variabilní. Nemáte některou z uvedených ingredienci? Nevadí! Prostě ji vynechte nebo nahraďte něčím oblíbenějším.…
Tofu i celé tohle jídlo je skvělé v tom, že je hodně variabilní. Nemáte některou z uvedených ingredienci? Nevadí! Prostě ji vynechte nebo nahraďte něčím oblíbenějším.…
Topinkové směsi jsou velmi oblíbené, zejména ty pikantní masové. Ovšem tuto cuketovou směs si zamilujete ještě více. Výborná jak na topinky, tak i pod maso nebo ji lze…
Játra nařežeme na cca 1cm silné plátky, přes folii opatrně rozklepeme, nařizneme kraje, aby se nám při vaření játra nekroutila. Všechny suroviny smícháme a játra…
Cuketu a patizon oloupeme, zbavíme jadřinců a a spolu s paprikami a cibulí nakrájíme na kostky. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme zeleninu, česnek, omáčky a koření a…
Špaldu propláchneme a necháme přes noc namočené ve vodě. Druhý den slijeme a ještě jednou propláchneme a vaříme v zeleninovém vývaru (nebo mírně osolené vodě) pod…
Troubu předehřejte na ... °C. Z ingrediencí uvedených v sekci Cukety uděláte marinádu, do které po jednotlivých plátcích vložíte cukety a necháte je asi půl hodiny…
Pivo, sójovou omáčku, med a chilli omáčku ušleháme metličkou dohladka. Do marinády vložíme naklepané a nasolené plátky masa a tymián. Uložíme do ledničky a necháme…
Prsa naložíme. Napřed jejich kůži mírně nařízneme do mřížky. Do hmoždíře dáme sečuánský pepř, rozmarýn, tymián, zázvor, chilli semínka a rozdrtíme. Touto směsí potřeme…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38