Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované maso s domácími hranolky

Na křupavé hranolky a šťavnaté maso nemusíte nutně jen do restaurace. Přinášíme vám recept na domácí bramborové hranolky s naloženým kuřecím masem na nudličky. Se salátovou oblohou a dobrým dipem máte o slavnostní pokrm jednoduše vystaráno.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 65 min

135 min (70 min příprava + 65 min tepelná úprava)

20. 4. 2023 11:08

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 107 kJ / 982 kcal
Bílkoviny116,07 g
Tuky16,70 g
Vláknina12,67 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 6,00 g
Sůl14,73 g
Sacharidy86,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z bramborovým slupek můžete zkusit udělat bramborové chipsy.

Budeme potřebovat jen slupky z očištěných brambor, sůl a česnek nebo jiné koření, dle vašeho uvážení a maličko oleje.

Vše promícháme, vložíme do pekáčku vyloženého pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C 20 minut na horkovzduch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, česnek sušený, sůl, olej, maso, cukr, sůl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, olej

TopRecepty.cz

Marinované maso s domácími hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRZKY