Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra na paprice z pánve

Tento recept, který by měl vyzkoušet každý, kdo nad játry stále váhá. Toto je zcela jiná hnědá omáčka, než kterou známe ze školních jídelen. Její pikantnost si můžeme upravit sami dle své chuti.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

29. 11. 2023 08:14

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 721 kJ / 650 kcal
Bílkoviny63,98 g
Tuky30,26 g
Vláknina6,54 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 2,03 g
Sůl4,83 g
Sacharidy28,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra drůbeží, olej, paprika, cibule, česnek, paprika sušená sladká, omáčka sojová, škrob, vývar kuřecí, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Drůbeží játra na paprice z pánve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBPnn