Velikonoční masový chlebíček
Recept ještě nebyl hodnocenO Velikonocích nesmí nikdy chybět spousta nejen sladkých, ale také slaných dobrot. Překvapte letos své blízké velikonočním masovým chlebíčkem, ve kterém naleznete pod…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
O Velikonocích nesmí nikdy chybět spousta nejen sladkých, ale také slaných dobrot. Překvapte letos své blízké velikonočním masovým chlebíčkem, ve kterém naleznete pod…
Vajíčka z měkkého tvarohu a lučiny, ochucená bylinkami a kostičkami čerstvé papriky, budou nejlépe chutnat s čerstvým a křupavým pečivem. S jejich přípravou si můžete…
Velikonoční vaječný chléb je plný aromatického koření a šťavnatých kousků šunky nebo uzeného masa, které dodávají každému soustu intenzivní chuť. Oceníte dokonalou…
Toto svěží a lehké jídlo z tresky chutná báječně. Filety stačí naplnit čerstvými bylinkami, špenátem a paprikou. Upečené je pak podáváme s jednoduchou smetanovou omáčkou…
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a…
Co by to bylo za Velikonoce bez bohatě zdobené velikonoční tabule se spoustou různých chuťovek? Pokud na ně hledáte inspiraci, vyzkoušejte připravit vajíčka, plněná…
Uzená stehna s dušenou kapustou jsou lahodným spojením jemně zauzeného kuřecího masa a sladko-slané chuti dušené kapusty. Tento tradiční pokrm potěší svou sytostí i…
Ulehčete si přípravu Velikonoc s jednoduchou mletou velikonoční roládou. Tato lahodná pochoutka spojuje snadnou přípravu s vynikající chutí voňavého uzeného masa, sýru,…
Špízy z bramborových knedlíků jsou originální a chutný způsob, jak využít oblíbené české knedlíky v netradiční podobě. Kombinuje opečené kousky knedlíků se slaninou,…
Jak již sám název napovídá, v tomto receptu najdeme netradiční velikonoční nádivku. Je totiž bez masa, ale za to plná zeleniny a bylinek. Jejím základem jsou alespoň den…
Lehký zeleninový pokrm jako stvořený pro letní dny. Podušená směs paprik, rajčat a cibule si bude skvěle rozumět s haluškami, jako je tomu v tomto receptu. Hravě…
Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu…
Na povrchu dozlatova a dokřupava upečená, uvnitř nadýchaná nádivka krásně voní uzeným masem a svěží vzhled jí dodávají zelené kopřivy. Můžeme ji podávat jako hlavní chod…
Medvědí česnek je výtečná divoká bylina, která má svěží, jen lehce štiplavou příchuť česneku. Užijte si krátké období, kdy je k mání čerstvá. Připravte z ní třeba tuto…
Na chuťovkách se salámem si skvěle pochutnáte při večerním sledování televize nebo jimi pohostíte milou návštěvu. Suroviny na pomazánku se mixují, takže pomazánka má…
Bulharská kuřecí srdíčka jsou specialitou balkánské kuchyně. Restovaná s cibulí, zeleninou a voňavým kořením, doplněná rajčatovou omáčkou nebo často červeným vínem,…
Zeleninové pokrmy jsou jednoznačně barevné a plné chutí. Čerstvé paprikové lusky naplníme směsí z bulguru a hub. Ty poté přidáme do zeleninového základu a vše společně…
Bramborové placky plněné květákovým mozečkem jsou snadné a přitom originální. Hledáte pestré zeleninové jídlo, kterému vévodí květák? Vyzkoušejte nasucho opékané lokše,…
Palačinky jsou oblíbeným pokrmem jak ve sladké, tak i slané verzi. Připravte si s námi zapečené palačinky plněné zeleninovou směsí s kousky masa. V zapékací míse je…
Sytý sendvič, plný různých chutí, se vždy hodí jako svačina na cesty nebo do práce či do školy. Připravte si lahodný sendvič, naplněný paprikovým salátkem a smaženými…
Pokud máte chuť na něco ostřejšího, nenechte si ujít tyto dobré topinky s pikantní směsí mletého masa, paprik a fazolí. Směs stačí podusit, poté nanést na topinky…
Sytý sendvič, plný různých chutí, se vždy hodí jako svačina na cesty nebo do práce či do školy. Připravte si lahodný sendvič, naplněný paprikovým salátkem a smaženými…
Grilované placičky ze slepice nabízí zajímavý způsob zpracování slepičího masa, jehož tepelná úprava může být někdy zdlouhavá. Mleté slepičí maso a slaninu stačí jen…