Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pasta sezamová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí saté (satay)

Hovězí saté (satay)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso odblaníme a otřeme vlhkou utěrkou. Nakrájíme přes vlákno na tenké proužky. Smícháme všechny ingredience na marinádu a maso v ní necháme marinovat aspoň 2 hodiny v…

Hummus s karamelizovanou cibulkou

Hummus s karamelizovanou cibulkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cizrnu umyjeme a přes noc namočíme do alespoň dvojnásobného množství vody. Druhý den vodu vylijeme a cizrnu dobře propláchneme. Přendáme ji do tlakového hrnce, zalijeme…

Kafta (mlete maso) v pite

Kafta (mlete maso) v pite

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Mlete maso smichame s drobne pokrajenou cibuli, petrzelkou a koriandrem, novym korenim a skorici, rajskym protlakem a harissou, osolime, opeprime a rukou vse poradne…

Cizrnová pomazánka s hořčicí

Cizrnová pomazánka s hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cizrnu zalijeme trochou studené vody a rozmixujeme dohladka. Vodu přidáváme podle potřeby, aby vznikla hladká pomazánka. Vmícháme sezamovou pastu, olej a hořčičnou…

1 2