Skořicové šneky s krémovou polevou
Recept ještě nebyl hodnocenVůně másla a skořice přivábí do kuchyně snad všechny, co milují sladké. Skořicové šneky z našeho receptu budete jistě péct často. Z plátu kynutého těsta plněného sladkým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 088 kJ / 260 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 65,00 g |
| – cukry | 65,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Vůně másla a skořice přivábí do kuchyně snad všechny, co milují sladké. Skořicové šneky z našeho receptu budete jistě péct často. Z plátu kynutého těsta plněného sladkým…
Předehřejeme troubu na 160°C. Do formy na muffiny si připravíme 12 papírových košíčků. V misce 2-3 minuty šleháme vejce s cukrem na střední rychlost. Přidáme olej, mléko…
Nečekaně se vám ohlásila návštěva a vy nevíte, co jim naservírovat ke kávě? Pokud máte doma pár základních surovin, tvaroh a ovoce, pak je volba jasná. Tento drobenkový…
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě…
Punčové řezy jsou pro mnoho z nás láska už z dětství. Ty klasické jsou doslova nasáklé cukrem, a tak jsme pátrali po svěžejší alternativě. Každý, kdo ochutnal punčák…
Punčové řezy jsou pro mnoho z nás láska už z dětství. Ty klasické jsou doslova nasáklé cukrem, a tak jsme pátrali po svěžejší alternativě. Každý, kdo ochutnal punčák…
Pokud máme robot a nebo domácí pekárnu, necháme vypracovat těsto. Pokud ne, vše smísíme a vypracujeme ručně.Necháme vykynout.Na tvarohovou náplň umícháme tvaroh s cukrem…
Pokud máme robot a nebo domácí pekárnu, necháme vypracovat těsto. Pokud ne, vše smísíme a vypracujeme ručně.Necháme vykynout.Na tvarohovou náplň umícháme tvaroh s cukrem…
Výborný koláč, který v sobě nemá klasickou bílou mouku, připravíme ze směsi rýžové a kukuřičné mouky. Jemné a vláčné těsto doplníme ovocem, které máme zrovna po ruce a…
Do ohřátého (ne horkého) mléka vmícháme kakao, kávu, vanilku a necháme vychladnout. V misce mixérem cca 2 minuty šleháme vejce s cukrem na střední rychlost. Přidáme olej…
Suché ingredience promícháme a prosijeme do mísy.Mléko smícháme s vejci a spolu se změklým máslem vpracujeme ručně do suché směsi. Oddělíme asi třetinový kousek těsta,…
Tato sladká pochoutka spojuje jemné a nadýchané tvarohové těsto s osvěžující jablečnou náplní s vůní vanilky. Navíc jsou tyto taštičky snadné na přípravu, takže si je…
Zapomenutý recept, který voní po rumu a tradici. Kuličky z dětské krupičky, obalené v čokoládě a kokosu, vás přenesou do časů, kdy sladkosti měly duši. Vraťte se tak do…
Tradiční Míša dort jsme tentokrát připravili do skleniček, které vás okouzlí svou jednoduchostí a lahodnou chutí. Tvarohový dezert se sušenkovým základem, jemnou…
Bábovka patří k nejzákladnějším moučníkům. Dalším z mnoha receptů, který stojí za to vyzkoušet, je dvojbarevná bábovka plněná zkaramelizovanými kousky jablek. Je ideální…
Nejprve oloupeme upečenou a vychladlou červenou řepu. Dáme ji do mixéru spolu s 60ml oleje a rozmixujeme na kaši. Přidáme podmáslí, máslo, vejce a vanilku a znovu…
Hledáte dokonalou kombinaci chutí a vskutku vznešený moučník? V tomto receptu naleznete ideální spojení. Jemný ořechový korpus doplní nadýchaný krém z mascarpone s…
Nadýchaná jako obláček a plná kakaové chuti, taková je tato soufflé buchta. Nejen sníh z vaječných bílků, ale také způsob a doba pečení, zajistí její nadýchanost. Při…
Nadýchané odpalované těsto, vanilkový krém a svěží poleva. Jen málokterá naše dobrota má tak vznešený původ a historii sahající přes několik století. Řeč není o ničem…
Tyto banánové muffiny jsou inspirované oblíbeným banánovém chlebíčkem. Jsou vláčné, plné čokolády, křupavých ořechů a skvěle se hodí ke kávě i na snídani. Připravíte je…
Lahodné ořechové cukroví se žloutkovou polevou zazáří na každém slavnostním stole. Vůně másla, ořechů a křehká struktura, to vše je předurčuje k ovacím u vašich hostů.…
V míse smícháme všechny sypké ingredience - mouky, cukr, kypřící prášek, sůl, vanilku a skořici.Ve druhé míse rozmačkáme banány a přidáme všechny tekuté přísady - rum,…
Piškot: Plech vyložíme papírem na pečení a ten potřeme máslem. Oddělíme bílky od žloutků. Polovinu cukru vyšleháme se žloutky (asi 5 minut, na střední rychlost) do…
Vše smícháme ve větší míse, přikryjeme fólií a necháme alespoň několik hodin v lednici (já nechávám přes noc). Kokos nasaje tekutiny a těsto bude krásně pevné a dobře…