Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí ragú s mangem

Kuřecí ragú s mangem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Směs kuřecího masa a kořenové zeleniny doplňuje sladké, šťavnaté mango. Podáváme ji se smetanovou omáčkou a jídlu dodáme říz trochou strouhaného křenu. Vyzkoušejte tuto…

Chlebajez

39 min

Salát z králíka - "rybí"

Salát z králíka - "rybí"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Suroviny na nálev smícháme a uvaříme v něm celého králíka do měkka.Vařené maso nakrájíme na malé kousky a smícháme s ostatními surovinami (cibuli nakrájíme nadrobno)…

michaluo

80 min

Rajská omáčka s paprikami

Rajská omáčka s paprikami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Omáčka: V hrnci si roztopíme máslo. Přidáme hladkou mouku a uděláme jišku.Přidáme protlak, nové koření a pepř. Mícháme, dokud nezmizí hrudky. Vřelé mléko přilíváme a…

Králík na černo v PH

Králík na černo v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V kameninové nádobě pomalého hrnce zpěníme na oleji nebo kousku sádla pokrájenou cibuli, přihodíme PL cukru, přidáme divoké koření a jednotlivé kousky králíka…

Severinka

300 min

Hřibová čalamáda

Hřibová čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Houbová čalamáda s paprikou, ve které zpracujeme přebytek hub. Použít se dají jak lesní houby, tak třeba i žampiony. Čalamádu využijeme například jako základ pod maso,…

Josef Stehlik

45 min

Domácí proteinová kari polévka

Domácí proteinová kari polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kuřecí skelety vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a přidáme koření a přepůlenou cibuli. Vaříme velmi mírným varem cca 3 hodiny (nejlépe v pomalém hrnci).Mezitím…

Hovězí steak s letní směsí

Hovězí steak s letní směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatý plátek dobrého hovězího masa připravíme na grilu a ochutíme ho čerstvým voňavým tymiánem. Podáváme ho s pestrou restovanou zeleninovou směsí, kterou ochutíme…

poslirecept

30 min

Kečup 2

Kečup 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kečup je jednou z možností, jak zpracovat úrodu rajčat. Skvělé chuti docílíte kombinací zeleniny, koření a pro ty, kdo mají rádi pikantní, můžete přidat také feferonku.…

Okurky nakladačky

Okurky nakladačky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Domácí nakládané okurky nesmí chybět v našich spížích. Své využití najdou u spoustu různých pokrmů jako příloha, nedovedeme si bez nich představit například řízek,…

Irule

60 min

Plzeňský špíglák

Plzeňský špíglák

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Názvem špíglák se v rybářském slangu označuje kapr lysec, kterého tentokrát připravíme s trochou dobrého piva. Kapra podáváme se zajímavou omáčkou s hrozinkami,…

Handour

50 min

Novoroční čočka

Novoroční čočka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Aby se nás v novém roce držely peníze, pak musíme dle zvyklostí na první den v roce k obědu připravit čočku. Navíc spolehlivě zasytí a je zdraví velice prospěšná,…

Jurgen.k

40 min

Kuře s houbami

Kuře s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Vykuchané a omyté kuře vložíme do máslem vymazaného pekáčku, posypeme solí, mletým pepřem, tymiánem a pod křídla a nohy vložíme kousky másla.Pokud použijeme čtvrtky či…

ioreth

90 min

Nakládané ředkvičky

Nakládané ředkvičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pro ředkvičky je typická mírně štiplavá chuť. Jejich pěstování je nenáročné a nejlepší jsou ředkvičky čerstvě sklizené na jaře. Hodí se do pomazánek, salátů, ale můžete…

poslirecept

30 min

Hovězí polévka s hlívovými nočky

Hovězí polévka s hlívovými nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do cca 2 litrů studené vody dáme pozvolna vařit maso, cibuli, přidáme pár kuliček celého pepře a sůl. Když je maso téměř měkké, vyndáme cibuli (dává se do polévky jen…

HankaPu

150 min

Základní hnědá omáčka

Základní hnědá omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Základní silná omáčka, která se dá využít i na přípravu dalších pokrmů. Z kořenové zeleniny, uzeniny, kostí a vína připravíme omáčku, kterou po vychladnutí můžeme…

jan.alois

330 min

Houbové lívance

Houbové lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houbové lívance jsou originálním a chutným způsobem, jak využít čerstvé houby. Ideální jako lehký oběd, večeře nebo originální předkrm. Stačí pár základních surovin a…

Dooga

45 min

Sterilované okurky

Sterilované okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurky patří mezi nejčastěji připravované domácí zavařeniny. Podle tohoto receptu můžete připravit vlastní chutné a křupavé okurky. Okurky naskládáme do sklenic, přidáme…

Houbový salát II

Houbový salát II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lehký, svěží a přitom plný chuti. Houbový salát je skvělý způsob jak využít úlovky z lesa. Dá se podávat jako předkrm, lehká večeře nebo originální příloha k masu. Jemná…

Boubelinda

65 min

1 23 24 25 26 27 33