Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Utopenci mé maminky

Utopenci mé maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nachystáme si sklenici do které budeme utopence nakládat. Toto množství odpovídá asi na sklenici od okurek o objemu 1,5 litru , ale můžeme použít i jiné. Špekáčky…

lenkahomolova

60 min

Čočka s kapary s chutnou zálivkou

Čočka s kapary s chutnou zálivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Čočku propereme a namočíme na 2 hodiny do vody. V této vodě čočku vaříme doměkka s uvedeným kořením a bylinkami. Když je čočka měkká, vyjmeme koření.V hlubší nádobě…

Rybí polévka s knedlíčky

Rybí polévka s knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Hlavy, rybí porce a odřezky uvaříme v osolené vodě společně s mrkví a několika kuličkami celého pepře. Hotový vývar slejeme přes sítko. Mrkev nastrouháme a přidáme do…

Nálev na okurky

Nálev na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Do hrnce dáme vodu, ocet, cukr, sůl a koření. Přivedeme k varu. Když se směs začíná vařit přidáme deko a povaříme dalších 5 minut.

Hovězí srdce na pepři

Hovězí srdce na pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Srdce dobře omyjeme, alespoň zhruba z něj odřežeme tučné části a dáme uvařit do osolené vody do měkka. Zároveň s ním dáme vařit i pepř ve "vajíčku" na čaj nebo gázovém…

Polévka na kyselo

Polévka na kyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

- Nakrájíme cibuli na půl měsíčky,mrkev na kolečka a brambory na kostičky. - Na tuku osmažíme do zlatava cibulku. - Přidáme mrkev a brambory.Chvilku smažíme. -…

sametak3

15 min

Domácí uzený losos

Domácí uzený losos

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Nálev svaříme, necháme vychladnout a lososa naložíme na 24 hodin. Před uzením opláchneme studenou vodou. Udíme na roštu v udírně cca 3 hodiny při + - 60 stupních.

Arabské rizoto

Arabské rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechny suroviny na vývar očistíme, omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou (lehce nad uroven masa), přivedeme k varu, ztlumime na minimum a pozvolna vaříme 1…

aisha

120 min

Medové koleno

Medové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Vepřové koleno očistěte. Cibuli oloupejte a překrojte na poloviny. Kořenovou zeleninu nakrájejte na větší kousky. 2. Do vroucí osolené vody vložte pokrájenou…

SKADINKA

120 min

Kadlíkovo dušené hovězí

Kadlíkovo dušené hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

hovězí jsem vyválel v celém pepři, novém koření a bobkovém listu, dal do lednice. Po dvou dnech jsem na něj nalil asi půl litru červeného vína, a nechal marinovat.…

Kadlik

240 min

Vepřové srdce v rajské omáčce

Vepřové srdce v rajské omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na másle osmažíme nakrájenou cibuli přidáme cukr. Vložíme srdce rozdělené na čtvrtiny a orestujeme, přidáme koření (používám čajové vajíčko), zalejeme rajskou šťávou,…

Voňavá kuřecí polévka

Voňavá kuřecí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Všetko očistíme, nakrájame a vložíme do hrnca. Necháme zovrieť a pomaly varíme 3 hodiny.Po uvarení oberieme mäso, polievku precedíme, vložíme mrkvu a zeleninu podľa toho…

Králík s fazolkami

Králík s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Příloha: Brambory umyjeme a neloupané rozkrojíme,dáme do pekáče společně s rajčaty a 4 stroužky česneku,zakapeme olejem,wolt.omáčkou a štávou s 1/2 citronu, dle potřeby…

Vepřové dušené v zelenině

Vepřové dušené v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do vepřového masa v celku uděláme několik hlubokých zářezů a vytvoříme tak jakousi širší mřížku. Dáme pozor, abychom maso nedokrojili a s řezem skončili tak 1,5 cm před…

Brandade z tresky

Brandade z tresky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hledáte inspiraci jak připravit rybu? Vyzkoušejte specialitu francouzské kuchyně a to brandade. Jedná se o kaši z tresky, uvařenou v mléce společně s aromatickým…

mika59

40 min

1 22 23 24 25 26 33