Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Předkrm z marinovaného lososa

Marinovaný losos je typická chuťovka spíše pro severské země. Zkuste si jej připravit i vy doma, k večeři nebo na významnou oslavu. Filet lososa je naložený 3 dny v koření a kopru, kdy jej stačí jen průběžně otáčet. Výborně se k němu hodí i hořčicová omáčka.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min bez doby nakládání

10 min (10 min příprava, bez doby nakládání )

6. 10. 2023 09:29

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 933 kJ / 462 kcal
Bílkoviny2,84 g
Tuky19,20 g
Vláknina2,59 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 24,30 g
Sůl60,71 g
Sacharidy68,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme před koncem marinování poklást vršek filetu červenou řepu a udělat tak ozdobný proužek, podávat se salátem a zastřeným vejcem. Lze použít i na sushi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 10. 2023 22:00

mika59: :-) <3:yes::yes::yes:Miládko, máš je krásné a dala bych si hned ;-)

mika59 mika59

6. 10. 2023 21:43

Marie Svarcova: Mám tady taky recept, možná někoho zaujme..

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 10. 2023 13:10

mika59: :-) moc děkuji a vážím si tvého názoru, milujeme gravlax všichni (hlavně má štítná žláza jásá):-K přeji krásný den

mika59 mika59

6. 10. 2023 12:25

Zrovna včera jsem Gravlax nakládala, můj muž to miluje. Máš to pěkné jako vždy.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: losos, cukr krupice, sůl, pepř celý, koriandr, kopr, smetana zakysaná, majonéza, hořčice dijonská, ocet jablečný, pečivo

TopRecepty.cz

Předkrm z marinovaného lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYZxQ