Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelňačka s čočkou

Zelňačka s čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Netradiční úpravu zelňačky najdete v tomto receptu. Klasickou kombinaci zelí, klobásy a hub doplní povařená čočka, která poslouží také k jejímu zhuštění. Polévka je tak…

poslirecept

90 min

Vepřová kroupová polévka XXL

Vepřová kroupová polévka XXL

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zabijačkový prejt je v tomto receptu použít spolu s kroupami jako základ opravdu velmi syté polévky. Silný vývar z vepřového masa a kostí, obrané maso a přílohové pečivo…

Chlebajez

307 min

Novoroční čočka

Novoroční čočka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Aby se nás v novém roce držely peníze, pak musíme dle zvyklostí na první den v roce k obědu připravit čočku. Navíc spolehlivě zasytí a je zdraví velice prospěšná,…

Jurgen.k

40 min

Bezlepkové kuře na paprice

Bezlepkové kuře na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuře na paprice patří mezi stálice v našich jídelníčcích, milují ho děti ale také dospělí. Pokrm maďarského původu můžete snadno připravit i v bezlepkové variantě,…

poslirecept

120 min

Mladé zelí s klobásou à la bigos

Mladé zelí s klobásou à la bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dušené zelí se zeleninou a klobásou je nápadně podobné oblíbenému slezskému pokrmu s názvem bigos. Jeho příprava je však poměrně zdlouhavá, proto pro vás máme recept,…

Handour

60 min

Králík nejen na grilu

Králík nejen na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Králíka na smetaně nebo na česneku zná téměř každý, ale co takhle vyzkoušet ho letos v létě na grilu? Před samotným grilováním ho necháme odpočinout v marinádě z vína a…

Josifek

55 min

Nakládané ryzce

Nakládané ryzce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ryzce jsou považovány za krále mezi houbami. Pokud se vám podaří mistrný úlovek a bohatě nasbíráte, uchovejte je i na pozdější časy. Naložit je můžete třeba se zeleninou…

poslirecept

60 min

Úsporné zeleninovo-masové rizoto

Úsporné zeleninovo-masové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, bohatě sypané sýrem, zajisté potěší všechny vaše strávníky. Není to sice to pravé italské rizoto, ale i naše česká verze, kterou…

janky3

70 min

Divoké hovězí na víně

Divoké hovězí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Divoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…

Jarka2

75 min

Pečený bůček s ovocnou salsou

Pečený bůček s ovocnou salsou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…

alena-s

90 min

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rajská polévka se těší oblibě u dětí i dospělých. Zkuste ji vylepšit domácími špeclemi, coby chutnou zavářkou. Není to složité a polévka rázem získá na sytosti. Pokud si…

recepty73

45 min

Dřevařská polévka

Dřevařská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Poctivá polévka z vývaru z vepřových nebo hovězích kostí je doplněná lesními houbami, černým pivem a zahuštěná strouhaným tvrdým chlebem. Lehkou pikantnost dodává zázvor…

toprecepty.cz

85 min

Nakládané houby v octě

Nakládané houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Houby s octem mohou pro některé z nás znít trochu nevábně a někdo by dokonce řekl, že nevábně i vypadají. Barva sice není nijak lákavá, ale věřte, že na chuti se vám to…

StandaCB

90 min

Zeleninová polévka s kapřím masem

Zeleninová polévka s kapřím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěné části kapra dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Sebereme pěnu, která se vytvořila na hladině. Přidáme bobkový list, kuličky pepře, nové…

Jazyková omáčka v tlakovém hrnci

Jazyková omáčka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme nadrobno, v tlakovém hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm osmažíme dohněda. Zalijeme vodou, vložíme jazyk, mrkev, část hrášku, bobkový list, nové koření…

1 21 22 23 24 25 33