Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jelítka     Rozpis na 10 kg

Jelítka Rozpis na 10 kg

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Den před zabijačkou uvaříme kroupy. Nesmějí být ani tvrdé ani rozvařené. Vodu scedíme a kroupy neproplachujeme, aby se lépe spojily s krví. Rozloží se v tenčí vrstvě,…

Divoké vepřové nudličky

Divoké vepřové nudličky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji osmažíme do zlatova cibuli na plátky, přidáme cukr, krátce opečeme a dodáme mrkev, celer taky na plátky, bobkový list, jalovec a nové koření. Na konec vložíme…

Cibulačka se sýrem

Cibulačka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Původní cibulová polévka pochází z Francie. Vyzkoušejte jednoduchou a vynikající polévku z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná.…

kucerova45

45 min

Makedonské maso

Makedonské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme jednu lžíci oleje, solamyl, promícháme a necháme chvilku odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli…

Hermelín v pyžamu

Hermelín v pyžamu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hermelín v kabátku ze slaniny, cukety a listového těsta můžete podávat jako chutnou večeři nebo jako skvělé pohoštění při slavnostních příležitostech. Věřte, že tyhle…

Montanka

40 min

Radouňský flamendr

Radouňský flamendr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pikantní masová směs se zeleninou je dochucená worcesterem, kečupem a křenem. Milovníci ostrých jídel mohou přidat ještě nadrobno nakrájenou feferonku. Flamendra…

Bibinka

50 min

Guláš z hovězího srdce

Guláš z hovězího srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky.V rozehřátém oleji rozpečeme na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme…

Frenštátské škračky

Frenštátské škračky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupané brambory nastrouháme (začínám brambor strouhat na jemném struhadle tak do dvou třetin, otočím struhadlo na jemné "mrkvové", strouhnu jeden česnek, dostrouhám…

Frenštátské škračky

Frenštátské škračky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupané brambory nastrouháme (začínám brambor strouhat na jemném struhadle tak do dvou třetin, otočím struhadlo na jemné "mrkvové", strouhnu jeden česnek, dostrouhám…

Bulharka

Bulharka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pomazánky podáváme nejčastěji na svačinu a k večeři. V této, která nese název "bulharka" se skrývá kombinace výrazných chutí. Základem jsou párky, brambora, okurky a…

Cukeťák Videorecept

Cukeťák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Období přerostlých cuket nám dává zabrat. Během chvilky se z malých krásek stanou obři. Pro takové případy se hodí recepty na různé čalamády, placičky a nákypy. A právě…

kedlubna

55 min

Zapečené kotlety s jablky

Zapečené kotlety s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Šťavnaté vepřové kotlety zapečené s jablky a kořením tvoří lahodný pokrm, který v sobě spojuje jemnou nasládlost ovoce a výraznou chuť masa. Skvělý tip na netradiční…

toprecepty.cz

75 min

Špízy z bůčku

Špízy z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Voňavé kousky bůčku napíchnuté na špejli, krásně propečené a jemně křupavé po okrajích - jednoduchý nápad na rychlou pochoutku z grilu či trouby. Tyhle špízy okouzlí…

BinaSa

60 min

Vepřové kostky bratislavské

Vepřové kostky bratislavské

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté kousky vepřového masa pomalu dušené s cibulí a se zeleninou ve smetanové omáčce chutnají nejlépe s houskovým knedlíkem. Jednoduché, přitom poctivé jídlo, které…

BinaSa

90 min

Jednohubky na italský způsob

Jednohubky na italský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Malé, ale chuťově výrazné pohoštění. Přesně takové jsou jednohubky s jemným krémem z ricotty, doplněné sušenými rajčaty, olivami, ančovičkami a bazalkou. Harmonie chutí,…

Handour

20 min

1 118 119 120 121 122 524