Pohanka s uzeným masem

Vepřové maso Doba přípravy: 35 minut 4 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 35 minut 4 názory

Suroviny 1 porce

cca100 g pohanky
1 větší cibule
2 stroužky česneku (dle chuti)
majoránka
tymián
cca 50 g uzeného masa
olej
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pohanku uvaříme dle návodu v osolené vodě nebo ve vývaru z uzeného masa, se snítkou tymiánu.

  2. Cibuli pokrájíme a osmažíme na oleji, ke konci smažení přidáme k cibuli rozvonět i nasekaný česnek. Pak přisypeme na kousky pokrájené maso a trošku majoránky. Chvilku vše společně smažíme, osolíme a opepříme.

  3. Pohanku vsypeme do směsi s uzeným masem, promícháme a podáváme.

  4. Uzené maso můžeme použít z vařených žeber, kolene, plecka, krkovičky... Kdo maso nerad, může ho nahradit například uzeným tofu nebo houbami.

Komentáře k receptu Pohanka s uzeným masem

Tématické fráze: pohanka s uzeným masem pohanka recepty uzené maso recepty pohanka s uzeným recepty z pohanky pohanka recept uzené maso recept pohanka a uzené maso recepty s pohankou recepty z uzeného masa uzené maso s pohankou recepty s z pohanky pohanka s masem pohanka recepty s uzeným masem recepty s uzeným masem a pohankou pohanka s masem recepty uzene maso s pohankou recept recepty pohanka pohanka s vepřovým masem recepty pohanka s uzeným masem