Penne s rajčatovou omáčkou a houbami
Recept ještě nebyl hodnocenRajčatové omáčky k těstovinám jsou velmi oblíbené. Kromě masa do nich můžeme přidat i jiné druhy zeleniny. V tomto receptu k nim přimícháme sušené houby a vytvoříme tak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rajčatové omáčky k těstovinám jsou velmi oblíbené. Kromě masa do nich můžeme přidat i jiné druhy zeleniny. V tomto receptu k nim přimícháme sušené houby a vytvoříme tak…
Kuřecí salát s vlašskými ořechy je lehký, ale zároveň výživný pokrm, který skvěle kombinuje jemné kuřecí maso s křupavostí ořechů a svěžestí zeleniny. Díky lahodnému…
Cuketu lze připravit na spoustu možných způsobů. Mezi ty klasické patří smažená cuketa v těstíčku, do které můžete přidat šunkový salám. Podávat ji můžete třeba s…
Smažené lilkové placičky s rozplývající se mozzarellou uvnitř potěší každého milovníka zeleniny. V kombinaci s čerstvým tzatziki vzniká lehký, křupavý a šťavnatý pokrm,…
Netradiční surovinou jsou jistě cuketové květy. Naplněné nádivkou z toustového chleba, šunky a bylinek je uvaříme v páře. Mnohé jejich chuť překvapí. Podávat je můžeme…
Rajčata nakrájíme na měsíčky, cibuli na půlplátky.Pepř, sůl, cukr, ocet a olej dobře promícháme a přidáme nakrájená rajčata, cibuli a bazalku.Vše promícháme a salát…
Rýži předem uvaříme s cibulí a 4 hřebíčky, pak ji necháme vychadnout. Cibuli s hřebíčky odstraníme.Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme nadrobno. Zeleninu…
Houby nemusí vždy skončit jen jako smaženice. Když je podusíte, ochutíte a spojíte s pečivem, vznikne směs, ze které snadno připravíte karbanátky nebo sekanou. Bez masa,…
Grilovaný lilek se zeleninou je jednoduchý a přitom plný chuti. Vůně čerstvých bylinek a šťavnatá kombinace lilku, rajčat a paprik z něj dělají skvělé lehké jídlo, které…
Panzanella je italský salát, ve kterém se skvěle doplňuje chuť křupavého chleba se zálivkou a zeleninovou šťávou. Chléb obojí nasákne a lehce se rozmočí. Zeleninu také…
Zdravá a snadná pomazánka z jablek, strouhané mrkve a bílého jogurtu je hotová za pár minut. Můžete si ji bez výčitek dát i s plátkem žitného pečiva jako lehkou večeři.…
Vepřové maso v aromatické omáčce se žampiony, sterilovanou kapií a zázvorem je skvělý oběd, který nevyžaduje moc práce ani času. Do hodiny můžete mít na stole kompletní…
Vegetariáni jistě ocení skvělý svačinkový salát z červeného sterilovaného zelí se zakysanou smetanou a troškou majonézy. Jeho příprava zabere jen pár minut a nejlépe si…
Toto jídlo je spojením italských těstovin a domácích surovin. Jemná smetanová omáčka s vůní žampionů, šťavnaté kuřecí maso a dokonale uvařené těstoviny al dente tvoří…
Těstovinové saláty jsou rychlovkou na každý den. Kombinaci skvělých chutí najdeme v tomto receptu. Oblíbený druh těstovin doplní barevná zelenina, orestované kuřecí maso…
Pečený salát z rajčat spojuje jednoduchost s výraznou chutí. Rajčata se při pečení promění v lahodně sladkou delikatesu, kterou zvýrazní česnek, med a balsamiko. Olivový…
Jako předkrm či menší jídlo je často podáváno hovězí carpaccio. Vyzkoušejte však odlehčit svému trávení a připravit si tuto pochoutku v bezmasé verzi. Tenké plátky z…
Růžičková kapusta je skvělá zelenina, ale ne moc oblíbená. Pokud však hledáte způsob, jak ji servírovat, aby chutnala celé rodině, vyzkoušejte tento recept. Drobné…
Vařená červená řepa nakrájená na kostičky tvoří základ tohoto svěžího salátu, který doplňuje jemně povařená mrkev, cibule, kyselé okurky, sterilovaný celer a trochu…
Šťavnaté vepřové plátky v krémové omáčce patří mezi oblíbenou klasiku francouzské kuchyně. Jemně nasládlou chuť si zamilujete na první sousto. Ideální varianta pro…
Jednoduchý a barevný pokrm, který potěší nejen chutí, ale i na pohled. Jemně nasládlá řepa krásně kontrastuje s krémovými bramborami, takže vznikne syté a dobré jídlo,…
Špagety s pikantní omáčkou jsou ideální pro všechny, kdo mají rádi výraznější chutě. Kombinace rajčat, česneku, oliv, kaparů a chilli vytváří svěží a lehce pálivou…
Jednoduché těstoviny, které potěší svou svěžestí. Barevná směs zeleniny a křupavé klíčky dodají špagetám lehkost, chuť i porci zdraví. Skvělý recept, když chcete rychle…
Jakmile se v receptu objeví slovo čert, je jasné, že se jedná o pálivé jídlo. Jinak tomu není ani u receptu na čertovy špalíčky, které jsou doplněné žampiony a pečenými…