Kuličky z mletého masa v ostré zeleninové směsi
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnaté masové kuličky, plné výrazných koření a bylinek, se skvěle doplňují s ostrou a pestrou zeleninovou směsí, která dodá každému soustu správný říz. Tento pokrm je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šťavnaté masové kuličky, plné výrazných koření a bylinek, se skvěle doplňují s ostrou a pestrou zeleninovou směsí, která dodá každému soustu správný říz. Tento pokrm je…
Indická kuchyně je plná pikantních chutí, zajímavých vůní a pestrých barev. Kuřecí maso podle tohoto receptu naložíme do marinády se směsi koření a jogurtu, orestujeme a…
Dobře upečená vepřová pečeně krásně voní po česneku, maso se krásně rozpadá a je šťavnaté. Obměňte klasické zelí za to smetanové kedlubnové, jeho chuť vás příjemně…
Jemná chuť telecího dušeného krku připraveného v pomalém hrnci. Tento pokrm kombinuje maso s aromatickými bylinkami a zeleninou, která se pomalým vařením rozpadá do…
Ryba po milánsku je jednoduchý a chutný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní, který spojuje kousky ryby s rajčaty a vínem. Pokud hledáte rychlý oběd na letní den, je…
Připravit oběd či večeři podle zásad dělené stravy není složité. Řízek obalíme v těstíčku z vajíček a strouhaného sýra a jako přílohu lze podávat salát z nastrouhané…
Připravit oběd či večeři podle zásad dělené stravy není složité. Řízek obalíme v těstíčku z vajíček a strouhaného sýra a jako přílohu lze podávat salát z nastrouhané…
Talíř horké zeleninové polévky zahřeje a příjemně zasytí. Vyzkoušejte kedlubnovo-květákovou polévku, plnou sušených hub, má plnou zeleninovou chuť. Milovníci polévek si…
Červená čočka obsahuje spoustu důležitých vitamínů a má velký přínos pro naše zdraví. Dušená spolu s cuketou a rajčaty, ochucená bylinkami, je připravená během chvilky…
Dušená vepřová krkovice, v kombinaci s uzeným masem a kedlubnami, je perfektním obědem, který spolehlivě zasytí. Můžeme jej podávat s jakoukoliv bramborovou přílohou,…
Pod tatarákem si většina z nás představí dobrotu s naškrábaného hovězího masa, namazanou na dobře očesnekované topince. Zeleninovou obměnu této oblíbené pochutiny ocení…
Cuketa má v kuchyni opravdu široké využití. Mezi jeden z nejoblíbenějších pokrmů z cukety patří pečené placičky s cizrnou a sýrem, které chutnají skvěle teplé i studené.…
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky, česnek jemně nasekáme.Rozpustíme máslo a začneme paprikou s cibulkou, po chvíli přidáme rajčata, česnek a koření. Dusíme chvíli,…
Připravte si lehoučký a nadýchaný ledový salát s rajčaty, cibulí a česnekem. Pikantní chuť salátu dodá zálivka z francouzské hořčice. Salát podávejte samostatně nebo…
Krůtí maso se těší veliké oblibě, je dietní a zároveň obsahuje velké množství bílkovin. Pokrm, ve kterém se snoubí kombinace špenátu, krůtího masa a aromatického kari,…
Pečené kuře "eintopf" je vydatný a sytý pokrm, který spojuje chuť šťavnatého pečeného kuřete s bohatou směsí zeleniny a koření. Eintopf znamená v němčině "jeden hrnec,"…
Dokřupava usmažené kouličky z květáku, kedlubny a mozzarelly, uspokojí všechny milovníky smažených pokrmů. Tyto netradiční kouličky vás překvapí svojí chutí. Podávat je…
Všichni milujeme řízky. Kuřecí, vepřové, telecí a nakonec vlastně i ty z ryb. Vyzkoušejte řízky z vykostěných kuřecích stehen, obalených v těstíčku z vajec a sýra Gran…
Všichni milujeme řízky. Kuřecí, vepřové, telecí a nakonec vlastně i ty z ryb. Vyzkoušejte řízky z vykostěných kuřecích stehen, obalených v těstíčku z vajec a sýra Gran…
Tato výbornou zeleninovou směs podáváme namazanou na topinkách. Připravíme ji z restované zeleniny, kterou následně vaříme do zhoustnutí. Skvělou chuť směsi dodává lilek…
Kapr je velmi chutná ryba, byla by škoda si ho dávat jen na Vánoce smaženého v trojobalu. Pečené filety kapra, ochucené česnekem, podávané s pestrou směsí pečené…
Také v létě jíte rádi lehké zeleninové obědy? Pak jsou pečené plněné papriky ideální volbou. Jako náplň použijeme bulgur, quinou a plátky cukety a na náplni necháme…
Využít cuketu jako součást trvanlivé zeleninové pomazánky je skvělý nápad. Cuketa ochotně přijme chutě všech použitých komponentů a zahustí směs. Výsledný výrobek se…