Šči z kysaného zelí

www.toprecepty.cz Kuchař:

Polévky 3 názory

55

Suroviny

25 dkg hovězího předního masa
kořenová zelenina
cibule
13 dkg kyselého zelí
lžíce sádla
sůl
pepř
1/2 bobkového listu
1 kyselá okurka
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso uvaříme s kořenovou zeleninou do měkka.

  2. Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme k ní kyselé předkrájené zelí, bobkový list, opepříme a dusíme.

  3. Pak přidáme na kousky pokrájené vařené maso a zalijeme polévku.

  4. Naposled přidáme kyselou okurku nakrájenou na jemné kousky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šči z kysaného zelí

  • Irrena Irrena

    Právě tuhle polévku jsem dnes chtěla uvařit, ale jaksi jsem doma neměla maso:-(Až koupím určitě uvařím a už se na ní těším:yes:

    Odpovědět

  • kudlova3 kudlova3

    :-p:-p:-( a já měla dnes obyč.zeleninovou s rýží:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    VYNIKAJÍCÍ polévka!:yes::yes::yes: Malinko jsem si upravila postup. Maso jsem dusila se zeleninou a zelí zvlášť s bobkovým listem. Pak jsem vše spojila a přidala jeden kus okurky. Jen se divím, že ještě nikoho nenapadlo to uvařit. Maso jsem měla ze žeber, u nás prodávají tzv. "hovězí surovinu" za 25 kč tak jsem to pořádně ořezala a měla masa plno a ještě mi zbyly super kosti na vývar.;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo