Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kedlubnové soudečky plněné dobrou směsí slaniny, mletého masa a smetany posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě. Toto jednoduché a rychlé jídlo můžeme použít jako…

poslirecept

65 min

Thajské curry

Thajské curry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Curry je pokrm pocházející z Thajska, známý svou bohatou chutí a aromatickou kombinací koření a bylin. Thajské curry je oblíbené po celém světě díky své jedinečné chuti…

kaja.f

35 min

Teplý čočkový salát

Teplý čočkový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tento teplý salát je dostatečně vydatný, abychom ho mohli podávat jako hlavní chod. Vařená čočka, křupavá směs zeleniny a šťavnaté uzené kuřecí stehno spolu dobře ladí a…

Handour

40 min

Lilek v jogurtu

Lilek v jogurtu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dejte ve svém jídelníčku šanci lilku. Jeho současné odrůdy již nebývají hořké, snesou jen krátkou tepelnou úpravu, ale hlavně - pokrmy z něj se výborně hodí v parných…

magdalenka

20 min

Maso v zázvorové marinádě

Maso v zázvorové marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výraznou chuť čerstvého zázvoru využijeme při přípravě tohoto snadného oběda. Marinované vepřové maso ochutíme kari kořením a smažíme s kousky cukety. Vše na závěr…

poslirecept

30 min

Opravdu jedlé jáhly :)

Opravdu jedlé jáhly :)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokrmy z jáhel u nás nejsou moc rozšířené, i když existuje spousta receptů jak na slaná, tak na sladká jídla. Tento chuťově vyvážený recept v sobě kombinuje jáhly, Nivu…

Tanicka

20 min

Zeleninová polévka s uzeným jazykem

Zeleninová polévka s uzeným jazykem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Smetanová polévka z uzeného vývaru je plná zeleniny a masa z uzeného jazyka, který má zajímavě kouřovou chuť. Navíc krásně voní…

RubyRom

65 min

Candát s kedlubnami

Candát s kedlubnami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci…

1 336 337 338 339 340 496