Plněné kedlubny
Recept ještě nebyl hodnocenKedlubnové soudečky plněné dobrou směsí slaniny, mletého masa a smetany posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě. Toto jednoduché a rychlé jídlo můžeme použít jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kedlubnové soudečky plněné dobrou směsí slaniny, mletého masa a smetany posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě. Toto jednoduché a rychlé jídlo můžeme použít jako…
Květák je surovina, z které lze vykouzlit různorodá a velmi chutná jídla. Zapečený květák podle tohoto receptu je jedním z nich. O sytost a lahodnost v tomto pokrmu se…
Curry je pokrm pocházející z Thajska, známý svou bohatou chutí a aromatickou kombinací koření a bylin. Thajské curry je oblíbené po celém světě díky své jedinečné chuti…
Tento recept kombinuje oblíbené těstoviny s čerstvými žampiony a křehkými zelenými lusky, které se rychle orestují na pánvi s česnekem a olivovým olejem. Pokrm je…
Jednoduché smažené cuketové placičky na způsob bramboráků připravíme velmi snadno. K dochucení použijeme česnek a majoránku. K placičkám podáváme dip ze smetany a…
Jednoduché smažené cuketové placičky na způsob bramboráků připravíme velmi snadno. K dochucení použijeme česnek a majoránku. K placičkám podáváme dip ze smetany a…
Občas je potřeba odlehčit jídelníček a jaro je k tomu velmi ideálním obdobím. A k takovým jídlům patří i tato zeleninová směs. Cuketa, paprika, žampiony na cibulovém…
V horkých letních dnech nemáme chuť na hutná jídla a tak přijde vhod osvěžující těstovinový salát. Salát s kuřecím masem a cuketou s lehce nakyslou zálivkou z vinného…
Tento teplý salát je dostatečně vydatný, abychom ho mohli podávat jako hlavní chod. Vařená čočka, křupavá směs zeleniny a šťavnaté uzené kuřecí stehno spolu dobře ladí a…
Tento recept využívá pomalý hrnec, který umožňuje masu dokonale změknout a spojit se s chutěmi koření a zeleniny. Výsledkem je luxusní a lahodné jídlo, které se doslova…
Šťavnatá kuřecí stehna se pečou společně s barevnou směsí zeleniny a pikantním kořením, což vytváří chuť a vůni, která je neodolatelná. Tento snadný a rychlý recept je…
Tento pokrm kombinuje šťavnatá kuřecí prsa s fazolkami, které jsou osmažené s česnekem a křupavou slaninou, což jim dodává bohatou a aromatickou chuť. Je ideální pro dny…
Použití nealkoholického piva Birell, dodává masu jedinečnou a jemnou chmelovou příchuť. Pomalu pečené výpečky jsou šťavnaté, křehké a plné chuti, neboť pečení v pečence…
Kuřecí stehenní řízky z našeho receptu jsou po odležení v marinádě s kořením a rychlé tepelné úpravě křehké a šťavnaté. Když je doplníme plackami z cukety a sýra typu…
Kuřecí stehenní řízky z našeho receptu jsou po odležení v marinádě s kořením a rychlé tepelné úpravě křehké a šťavnaté. Když je doplníme plackami z cukety a sýra typu…
Připravte si k obědu lehké letní jídlo. Cuketové špagety se středomořsky ochucenými kuřecími kousky je rychle připravený pokrm, který bude vyhovovat svou skladbou i…
Dejte ve svém jídelníčku šanci lilku. Jeho současné odrůdy již nebývají hořké, snesou jen krátkou tepelnou úpravu, ale hlavně - pokrmy z něj se výborně hodí v parných…
Výraznou chuť čerstvého zázvoru využijeme při přípravě tohoto snadného oběda. Marinované vepřové maso ochutíme kari kořením a smažíme s kousky cukety. Vše na závěr…
Jednoduché špízy připravíme během pár minut. Díky slanině nejsou játra suchá. Na špízy přidáme i cuketu, papriku, cibuli a žampiony. Podáváme je ozdobené restovaným…
Lavaš je nekynutý, tenký, bílý chléb původem ze střední Asie, který vlastně konkuruje španělským tortillám. V tomto receptu jej naplníme bezmasou směsí z uvařené čočky,…
Pokrmy z jáhel u nás nejsou moc rozšířené, i když existuje spousta receptů jak na slaná, tak na sladká jídla. Tento chuťově vyvážený recept v sobě kombinuje jáhly, Nivu…
Polévka je grunt i podle pořekadla. Někteří strávníci ji vyžadují vždy. Vyhovte jim a připravte bleskovou z nejdostupnější suroviny - z chleba. Toto je základní varianta…
Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Smetanová polévka z uzeného vývaru je plná zeleniny a masa z uzeného jazyka, který má zajímavě kouřovou chuť. Navíc krásně voní…
Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci…