Ředkvičková smaženice - jako z hub
Recept ještě nebyl hodnocenTento originální způsob úpravy ředkviček vás velmi mile překvapí. Po dokončení zjistíte, že opravdu voní a chutnají jako pravé houby. Na jaře tak už nikdy nemusíte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento originální způsob úpravy ředkviček vás velmi mile překvapí. Po dokončení zjistíte, že opravdu voní a chutnají jako pravé houby. Na jaře tak už nikdy nemusíte…
Kuřecí maso díky své jemné chuti nabízí nepřeberné množství možností, s čím jej zkombinovat a do jakého jídla použít. Dozlatova usmažené řízky z kousků masa smíchaných s…
Máte rádi silně aromatický libeček? Pak si jeho chuť užijte naplno v této výborné omáčce. Příprava je velmi snadná. K omáčce zvolíte maso podle své chuti a jako příloha…
Jemné telecí masíčko patří k velmi oblíbeným pokrmům. Nadívanou telecí kýtu můžete podávat jako sváteční hlavní chod, s bramborami nebo bramborovu kaší. V lahodné…
Francouzský ředkvičkový salát je příjemně svěží a plný chuti. Salát, podávaný s opečenými topinkami, krásně křupe v ústech a příjemně štiplavé jarní ředkvičky mu dodají…
Telecí pečeně zabalená do slaniny je krásně šťavnatá a voňavá, a skvěle ladí s kedlubnovým zelím a žemlovým knedlíkem. Pokrm vypadá složitě, ale ve skutečnosti je jeho…
Sýrové bašamelové krokety můžete podávat jako chuťovku k vínu nebo jako přílohu k dušenému či grilovanému drůbežímu masu nebo k rybě. Příprava je snadná a výsledek…
Krémová polenta tvoří dokonalý základ pro křupavý zelený chřest s jemným citronovým nádechem a pikantní cizrnou. Ideální jako lehký oběd nebo večeře plná chutí i barev.
Zpříjemněte si začátek dne lehkou a chutnou snídaní, kterou připravíte během chvilky. Sýr cottage, smíchaný s nakrájenou čerstvou zeleninou, podávejte s kouskem dobrého…
Sekaná by neměla na velikonoční svátky chybět. Mleté hovězí a vepřové maso dochutíme kořením a rohlíky. Na plát masa pak navrstvíme podušený špenát a vařená vejce. Po…
Uvařte si s námi jarní polévku. Ředkvičky jsou pro správné jarní probuzení jako stvořené. Polévka je díky použitým surovinám sytá a může zafungovat i jako lehká večeře.…
Ředkvičková pomazánka má základ z pomazánkového másla a spolu s ředkvičkami se v ní snoubí sušená rajčata a jarní cibulka, slanost dodává strouhaný parmezán. Nejlépe…
Těstoviny s tuňákem a zeleninou tvoří chutný salát, který se hodí jako lehká večeře. Šťáva z tuňáka těstoviny krásně obalí, propojí chutě a doplní křupavost ředkviček,…
Pokud máte dostatek čerstvých ředkviček a nevíte co z nich připravit, vyzkoušejte tuto smetanovou omáčku, jejíž chuť vás příjemně překvapí. Nejlépe chutná v kombinaci s…
Tento veganský salát spojuje křupavou zeleninu, jemně ochucené tofu a aromatický kopr. Je plný vitamínů a minerálů, skvělý pro zdravý jídelníček a překvapivě chutný.…
Vepřová pečeně s křupavou krustou je krásné sváteční jídlo, snadné na přípravu, ale efektní na řezu i na talíři. Křupavá krustička přímo vybízí k zakrojení do šťavnatého…
Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit…
Šťavnaté pečené kuře, obklopené barevnou směsí ředkviček a mrkve, je důkazem, že i jednoduché suroviny dokážou vykouzlit slavnostní jídlo. Zelenina při pečení krásně…
Rychlé, barevné a plné chuti – tahle pánev s noky, cuketou, žampiony a prosciuttem je ideální volbou pro lehký oběd nebo večeři. Slanost prosciutta krásně doplňuje…
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou připravte ke svátečnímu obědu či k večeři. Mandlová nádivka s cibulkou krásně nasákne chuť i vůni masa a doslova se vám rozplyne na…
K vyváženému jídelníčku patří také pravidelné zařazování ryb. Nemusí se jednat o speciality, můžete vyzkoušet třeba rybu s omáčkou, podle tohoto receptu. Orestované…
Mezi méně často využívané druhy masa v kuchyni patří jehněčí. Dobře připravené jehněčí je krásně měkké, jemné a má specifickou chuť. Nejčastěji se připravuje na…
Palačinky můžeme připravit jak ve sladké, tak i slané verzi. Tentokrát zvolíme cestu slaných chutí a smažené placky doplníme smetanovým špenátem. Do náplně přidáme také…
Pokud v kuchyni rádi používáte pesto, zkuste si vyrobit špenátové s parmazánem a arašídy. Ve spojení s bramborami a mozzarellou vznikne lahodné jídlo, na kterém si…