Mexické ohnivé brambůrky
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory dobře opereme a v osolené vodě je uvaříme ve slupce do měkka. Hned je propláchneme studenou vodou, aby se daly snadněji loupat. Ve vyšší a širší pánvi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brambory dobře opereme a v osolené vodě je uvaříme ve slupce do měkka. Hned je propláchneme studenou vodou, aby se daly snadněji loupat. Ve vyšší a širší pánvi…
Na talíři smícháme mouku, šalvěj, sůl s pepřem a touto směsí poprášíme řízky po obou stranách.V pánvi rozehřejeme máslo a olej a na ně dáme smažit řízky.Osmažené maso…
Plát vepřového i hovězího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Hovězí potřeme hořčicí, položíme na něj vepřové maso a pokryjeme plátky slaniny. Svineme do závinu,…
Pečené fazole s mrkví jsou jednoduché, ale chutné jídlo, které zahřeje i zasytí. Spojení krémových fazolí, sladké mrkve a jablek vytváří pokrm skvělý jako hlavní chod…
Veku nebo toastový chléb nakrájíme na plátky, sýr také nakrájíme na plátky.Naskládáme střídavě do máslem vymazané zapékací misky tak, aby sýrové plátky trochu přečnívaly…