Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vejce zapečená v šunce

Vejce zapečená v šunce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud hledáte inspiraci na vynikající snídani nebo předkrm, vyzkoušejte tato zapečená vejce. Vejce pečená v plátcích šunky ochucená mozzarellou a goudou skvěle doplňuje…

RubyRom

33 min

Ostrý zeleninový salát

Ostrý zeleninový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninový salát z rajčat a paprik je naprostá letní klasika. Podává se jako samostatný pokrm nebo jako příloha. Čím a jak moc salát dochutíte, záleží jen na vás. Ale…

Eliza

15 min

Plněné ledvinky

Plněné ledvinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ledvinky mnoho z nás připravuje klasickým způsobem na cibulce s troškou kmínu. Ale proč neudělat z ledvinek něco netradičního, což závitky zajisté jsou. Jako příhoha se…

Bibinka

80 min

Kuřecí ve smetanové omáčce s nočky

Kuřecí ve smetanové omáčce s nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí v kořeněné smetanovo - houbové omáčce s paprikou určitě zachutná všem milovníkům drůbežího masa. S vhodně zvolenou přílohou to bude výborný oběd nebo sytá večeře.…

Eevous

40 min

Cheeseburger na grilu

Cheeseburger na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

I jen pro jednoho můžete vykouzlit skvělý hamburger se sýrem. Od samotné přípravy mletí masa až po kompletování celého hamburgeru, je to vše ve vašich rukách. O to větší…

lenka-m

30 min

Hovězí líčka na kávě

Hovězí líčka na kávě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V jižní Americe je spojení kávy a masa vcelku běžné. Dá vyniknout masu a zároveň ohromí "jinou" chutí. Pokud nechcete zkusit "ostrou" verzi s kofeinovou pravou kávou,…

Anna Kocikova

275 min

Buřtobramboráš

Buřtobramboráš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Guláš je u nás jedním z nejoblíbenějších pokrmů a variant na něj máme nespočet. Každý má rád to své, nicméně inspirovat se můžeme navzájem. V tomto receptu je variace na…

Chlebajez

65 min

Špachtličkové vepřové kostky

Špachtličkové vepřové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kýta je čistá svalovina bez jakýchkoli tučných částí. Nejčastěji se z ní připravují řízky, nebo se peče se v troubě. V tomto případě je výpek použit na omáčku, která…

Chlebajez

140 min

Zabijačkové zelí

Zabijačkové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na malé kostičky. Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme pálivou papriku, maso, osolíme, opepříme, přidáme 5 bobulí jalovce a ve vývaru…

Plecková hovězí polévka

Plecková hovězí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Silný vývar z hovězí plece a kořenové zeleniny nás v nepěkném počasí příjemně zahřeje. Podáváme ho ozdobený snítkou kopru. Pokud chceme polévku velmi vydatnou, přidáme…

Chlebajez

247 min

Výpečky triviál

Výpečky triviál

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové výpečky patří mezi naše národní poklady. Přitom je to jedno z nejjednodušších jídel, které v české kuchyni jsou. Stačí nakrájet maso, cibuli a česnek, přidat…

Chlebajez

130 min

Treska na kampotském a zeleném pepři

Treska na kampotském a zeleném pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…

Křenová polévka s jablkem

Křenová polévka s jablkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koleno uvaříme, klidně i v tlakovém nebo pomalém hrnci. Do vody přidáme čajové vajíčko s kořením, osolíme.Když je maso měkké, vyjmeme ho na talíř a necháme zchladnout…

hosta

70 min

Pikantní hovězí omáčka

Pikantní hovězí omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso s pořádnou dávkou pepře zahřeje po těžké práci. Omáčku doladíte na talíři pořádnou porcí přílohy podle vlastního uvážení. Hodit se budou bramboráčky,…

Chlebajez

258 min

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit…

Jarka888

90 min

1 665 666 667 668 669 673