Maso na šlehačce

www.zarovi.cz Kuchařka:

Vepřové maso 1 názor

54

Suroviny

4 kotlety
1,5 kelímku Smetana ke šlehání
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Vložíme je do zapékací misky (či remosky) a zalijeme šlehačkou.

  3. Během pečení jednou otočíme. Pečeme do měkka.
    Šlehačka by se neměla celá vypéct, jen zezlátnout.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso na šlehačce

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové maso na šlehačce maso pečené ve šlehačce vepřové na šlehačce kotleta na šlehačce maso se šlehačkou kuřecí maso na šlehačce pečené maso se šlehačkou šlehačkové kotlety vepřové maso se šlehačkou slehackove maso vepřové maso ve šlehačce maso slehačka vepřová pečeně na šlehačce kotlety na šlehačce veprove kotlety na slehacce vepřové se šlehačkou vepřové maso šlehačka pečené na šlehačce pečené maso na šlehačce kotlety v remosce

Zapomněl/a jsem heslo