Maso na šlehačce

www.zarovi.cz Kuchařka:

Vepřové maso 1 názor

54

Suroviny

4 kotlety
1,5 kelímku Smetana ke šlehání
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Vložíme je do zapékací misky (či remosky) a zalijeme šlehačkou.

  3. Během pečení jednou otočíme. Pečeme do měkka.
    Šlehačka by se neměla celá vypéct, jen zezlátnout.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso na šlehačce

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo