Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 468 kJ / 1 068 kcal
Bílkoviny57,43 g
Tuky30,81 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol349 mg
Sodík1 644 mg
Sůl3,96 g
Sacharidy131,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mika59

14. 6. 2020 18:17

Výborná klasika..:yes: Dnes s fotkou..:-)

spagetka

20. 12. 2012 03:08

Dušan:Dušane, sejkory, bramboráky, cmunda atd.... to jsou fakt krajové ale i rodinné názvy. Nemá smysl se hádat, jaký název je správný, protože správné jsou pro tu kterou oblast všechny. Mrkni na ten přidaný poodobný ode mne. U nás to byly prostě halušky. Pro naše příchozí partnery to bylo nepochopitelný, protože halušky pro ně byly to, co asi pod tímto názvem znáš. Dneska už tomu taky jinak neřeknou. Bramborák je pro nás totéž těsto, ale dělaný na plechu v troubě. To nasladko zásadně placky.Takže nedumejme nad názvem, je to zbytečný a je to o zvyku a tzv.rodinném stříbře.;-);-);-);-);-)

hosta

20. 12. 2012 00:48

http://www.apetitonline.cz/recepty/929-sejkory-s-m... i já je tak znám, ale asi se krajově pro bramborák používá i tento název.

Dušan

19. 12. 2012 23:49

Zdarec holky,
nejsou Sejkorky náhodou sladký? Já to znám jako pusinky z bramborového těsta polité sladkou zakysanou smetanou, sypané perníkem a zakáplé medem.:-O

otto

17. 10. 2011 15:12

taky přeju Lence pěkný den...:-8

simii

14. 3. 2011 21:08

:-D XD :-)

simii

14. 3. 2011 21:01

:yes super recept

Jana

18. 7. 2009 21:09

Ráda bych znala pravé krkonošské sejkory - na plotně bez tuku ! ! !

Svetlana

25. 5. 2009 09:04

Lenko, jsme z celé republiky...zaregistruj se a přidej nám nějaký tvůj krajový nebo oblíbený recept...:-)

mirca75

25. 5. 2009 08:31

Lenko(neregistrovaná):-).Myslím že je to kraj od kraje,protože třeba v Krkonoších jsem dostala jeko Sejkory bramborákové hrudky smažené ve vyšší vrstvě tuku:-)).Takže co jiný kraj,jiná úprava receptu;-) ale proto není důvod se hned po ránu durdit a mračit se na ostatní;-).Hezký den:-)

Lenka

25. 5. 2009 08:14

Vite ze se sejkory nedelaji na oleji??? Nýbrž na rozpálené plotne pomazané špekem ?? to je kruci rozdil... to nevim odkud ste ...:-//

Lussi

14. 2. 2009 15:17

dobré ale s najemno nakrájenou cibulí ještě lepší,dodá jim sladčí a výraznější chuť.. :yes:

JanaDorazinova

12. 2. 2009 16:20

:-)):-D:-))to fakt bude asi špatně!:-)):-D

Varecka

12. 2. 2009 15:41

Ja jsem to udelal s ytongem!To je asi spatne-co?:-OJa jsem to udelal s ytongem!To je asi spatne-co?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bramborák bramborak recept krkonošský bramborák babiččiny krkonošské sejkory krkonošské kynuté bramboráčky krkonošské kynuté bramboráky šumavské sejkory recept na krkonošské sejkory krkonošske sejkory krkonošský kynutý bramborák krkonosska cmunda babiččiny bramboráky krkonosske bramboraky sejkory s medem kynuté bramboráčky kynuté krkonošské bramboráčky recept bramborak babiččin bramborák krkonosske bramboracky recept na bramborák

Suroviny: brambory, sýr cihla, sůl, kmín celý, majoránka, česnek, pepř, vejce, mouka hladká, strouhanka

TopRecepty.cz

Bramborák - Sejkorky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/orK