Pečínka s pivní omáčkou

lenka Kuchařka:

Vepřové maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii
11

Suroviny

vepřová pečeně (kýta nebo kotleta)
sůl
pepř
česnek
2 cibule
2 lžíce oleje
1/2 l piva desítky
2 lžičky Solamylu
4 lžíce smetany
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso potřeme kořením,olej zahřejeme na pánvi a v celku maso zprudka opečeme dozlatova, přidáme cibuli,trochu piva (1/4l).

  2. Pečeni dáme do skleněné zapékací mísy s víkem, podléváme pivem.Pečeme asi hodinu na 180°C.

  3. Maso vyjmeme a pokrájíme na plátky.

  4. Solamyl a smetanu přilijeme do šťávy z masa a necháme vzkypět,ochutíme pepřem a dosolíme.

Poznámka

Výborné jako příloha jsou brambory, kaše anebo hranolky z trouby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pečínka s pivní omáčkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo