Pečínka s pivní omáčkou

lenka Kuchařka:

Vepřové maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii
11

Suroviny

vepřová pečeně (kýta nebo kotleta)
sůl
pepř
česnek
2 cibule
2 lžíce oleje
1/2 l piva desítky
2 lžičky Solamylu
4 lžíce smetany
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso potřeme kořením,olej zahřejeme na pánvi a v celku maso zprudka opečeme dozlatova, přidáme cibuli,trochu piva (1/4l).

  2. Pečeni dáme do skleněné zapékací mísy s víkem, podléváme pivem.Pečeme asi hodinu na 180°C.

  3. Maso vyjmeme a pokrájíme na plátky.

  4. Solamyl a smetanu přilijeme do šťávy z masa a necháme vzkypět,ochutíme pepřem a dosolíme.

Poznámka

Výborné jako příloha jsou brambory, kaše anebo hranolky z trouby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pečínka s pivní omáčkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: znojemská vepřová pečeně babicovy dobroty recepty veprova pecene veprova pecinka divočák na černém pivu živáňská pečeně babicovy dobroty divočák na černém pivě vepřová pečeně na pivu babica znojemská pečeně omacky znojemska zivanska recept kančí pečeně recept znojemská vepřová pečené babicovy dobroty z vepřového masa vepřová pečeně s omáčkou vepřová znojemská pečeně babicovy recepty vepřové kančí pečené recept babicovy recepty z masa vepřová pečeně s pivem babicovy dobroty veprova kotleta babicovy dobroty vepřová pečeně

Zapomněl/a jsem heslo