Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový guláš III.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 3. 2008 22:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 368 kJ / 1 761 kcal
Bílkoviny168,99 g
Tuky92,04 g
Vláknina22,53 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,85 g
Sacharidy57,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ideální je vařit gulášek v Pappinově hrnci, nejlépe 1 hod. Při použití normálního nádobí je nutné délku varu prodloužit. Nutně pak krmě ztrácí na chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaruna18 Jaruna18

29. 8. 2009 20:34

Moc dobrý gulášek,jen jsem dala méně smetany,ale bylo to výborné.Dávám bodík a přidala jsem foto.:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš s těstovinami vepřový guláš vepřový guláš vepřový guláš recept domácí vepřový guláš guláš vepřový vepřoví guláš vepřový guláš se zeleninou tmavý guláš vepřoví dobrý vepřový guláš vepřový guláš se smetanou guláš s těstovinami tmavy veprovy gulas vepřový guláš s těstovinou recept na vepřový guláš recept vepřovy guláš jak uvařit vepřovy gulaš recepty veprovy gulas guláš s těstovinami recept veprovy gulas z testovinami

Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, rajče, smetana zakysaná, voda, olej, kmín celý, bujón, sůl

TopRecepty.cz

Vepřový guláš III.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RmR