Vepřový guláš III.

www.zarovi.cz Kuchařka:

Vepřové maso 1 názor

55

Suroviny

750 g vepřové maso
3 ks velké cibule
2 stroužky česneku
1 ks čerstvé papriky
4 ks rajčata
100 g zakysaná smetana
1/4 litr voda
5 lžic olej
1/2 lžičky kmín
1/2 kostičky bujón
1/2 lžičky sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme maso na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu a chvilku opečeme. Okořeníme, osolíme a přidáme vývar. Povaříme asi 45 minut, než je maso měkké. Odstavíme z ohně a přimícháme smetanu.

Poznámka

Ideální je vařit gulášek v Pappinově hrnci, nejlépe 1 hod. Při použití normálního nádobí je nutné délku varu prodloužit. Nutně pak krmě ztrácí na chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřový guláš III.

  • Jaruna18 Jaruna18

    Moc dobrý gulášek,jen jsem dala méně smetany,ale bylo to výborné.Dávám bodík a přidala jsem foto.:yes::-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo