

Vanovo špagety
Suroviny
- 1 konzerva hovězího masa
- 2 cibule
- 2 rajčata
- 1 žlutou
- 1 červenou papriku
- 1 kečup
- 30 dkg tvrdého sýra
- pepř
- sůl
- sušená bazalka
- olej
Postup přípravy receptu
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriky, rajčata, hovězí konzervu, kečup a koření, zakryjeme poklicí a necháme dusit.
Mezitím si uvaříme špagety podle návodu. Po deseti minutách směs odstavíme.
Do zapékací mísy nasypeme uvařené špagety a promícháme se směsí. Nakonec zasypeme sýrem a necháme 10 minut zapékat.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vanovo špagety
-
Dnes vyzkouším, vypadá to opravdu výborně a jestli mohu doporučit výbornou vepřovou konzervu tak z Lidlu, stojí sice necelých 40kč ale věřte mi stojí to za to. Dokážeme jí zbaštit i jen tak s chlebem a nedá se opravdu porovnat v dnešní době s žadnou jinou vepřovkou.
-
Přesně tohle dělám z vepřové konzervy,nebo z mletého masa,ješte tam přidávám mrkeev stouhanou nebo rozemletou..
jinak je to velika mňamka
-
Zapékané špagety dělám podobně, ale místo konzervy dávám mleté čerstvé maso, je to fakt výborné. někdy přihodím recept, pokud to stihnu vyfotit než se vypaří
-
Konzervy moc nekupuji,ale vypadá to dobře,vyzkouším
-
Tohle vypadá zajímavě a jedle. U nás špagety celkem frčí, ale hovězí konzervu
, tu jsem nikdy nekupovala. Znám jen vepřovou. Musím jít brzy shopovat do nějakého velkého super-hyper-mega marketu (hlavně sama bez dětí) a rozšířit si zbožíznalstí.
-
Marti, super fotka! Vypadá to skvěle, jen můj pán domácí moc špagety nemusí, škoda, hned bych to uvařila
-
Oldo, já použila konzervu od Hamé, nebylo to nejhorší, ale je pravda, že to nemůžu porovnat s těmi z dob před cca 20 lety, měli jsme doma vždy domácí. Vybírala jsem podle % tuku, některé mají do 20 % a ty podezřele levné do 40, ale jinak nevím, také si ráda přečtu doporučení od ostatních.
-
No, nemyslel Vano protlak? ..... Máte někdo typ (název,výroce,prodejní řetězec) na JEDLÉ hovězí (vepřové) ve vlastní šťávě, takové jaké se prodávalo před 20ti (jj,letí to) lety? Ď.
-
tak běžně tyto konzervy nepoužívám, ale zkusila jsem, abych mohla doplnit foto. Není to vůbec špatné, rodince chutnalo, cibuli jsem nahradila pórkem a celá flaška kečupu je také určitě nesmysl, stačí trochu nebo mě také napadlo místo kečupu dát konzervovaná rajčata.