Vanovo špagety

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 9 názorů

59

Suroviny

1 konzerva hovězího masa
2 cibule
2 rajčata
1 žlutou
1 červenou papriku
1 kečup
30 dkg tvrdého sýra
pepř
sůl
sušená bazalka
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriky, rajčata, hovězí konzervu, kečup a koření, zakryjeme poklicí a necháme dusit.

  2. Mezitím si uvaříme špagety podle návodu. Po deseti minutách směs odstavíme.

  3. Do zapékací mísy nasypeme uvařené špagety a promícháme se směsí. Nakonec zasypeme sýrem a necháme 10 minut zapékat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vanovo špagety

  • aksvo aksvo

    Dnes vyzkouším, vypadá to opravdu výborně a jestli mohu doporučit výbornou vepřovou konzervu tak z Lidlu, stojí sice necelých 40kč ale věřte mi stojí to za to. Dokážeme jí zbaštit i jen tak s chlebem a nedá se opravdu porovnat v dnešní době s žadnou jinou vepřovkou.:-p

    Odpovědět

  • Pawluska Pawluska

    Přesně tohle dělám z vepřové konzervy,nebo z mletého masa,ješte tam přidávám mrkeev stouhanou nebo rozemletou..:-)jinak je to velika mňamka:-8

    Odpovědět

  • Ivule25 Ivule25

    Zapékané špagety dělám podobně, ale místo konzervy dávám mleté čerstvé maso, je to fakt výborné. někdy přihodím recept, pokud to stihnu vyfotit než se vypaří:-p

    Odpovědět

  • Pisina Pisina

    Konzervy moc nekupuji,ale vypadá to dobře,vyzkouším:-):yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Tohle vypadá zajímavě a jedle. U nás špagety celkem frčí, ale hovězí konzervu :-O , tu jsem nikdy nekupovala. Znám jen vepřovou. Musím jít brzy shopovat do nějakého velkého super-hyper-mega marketu (hlavně sama bez dětí) a rozšířit si zbožíznalstí.;-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Marti, super fotka! Vypadá to skvěle, jen můj pán domácí moc špagety nemusí, škoda, hned bych to uvařila;-)

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Oldo, já použila konzervu od Hamé, nebylo to nejhorší, ale je pravda, že to nemůžu porovnat s těmi z dob před cca 20 lety, měli jsme doma vždy domácí. Vybírala jsem podle % tuku, některé mají do 20 % a ty podezřele levné do 40, ale jinak nevím, také si ráda přečtu doporučení od ostatních.

    Odpovědět

  • olda olda(neregistrovaná)

    No, nemyslel Vano protlak? ..... Máte někdo typ (název,výroce,prodejní řetězec) na JEDLÉ hovězí (vepřové) ve vlastní šťávě, takové jaké se prodávalo před 20ti (jj,letí to) lety? Ď.

    Odpovědět

  • Marta Marta

    tak běžně tyto konzervy nepoužívám, ale zkusila jsem, abych mohla doplnit foto. Není to vůbec špatné, rodince chutnalo, cibuli jsem nahradila pórkem a celá flaška kečupu je také určitě nesmysl, stačí trochu nebo mě také napadlo místo kečupu dát konzervovaná rajčata.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: tn cz hovezi konzerva vaříme s tescomou nova špagety s vepřovkou jak se jí špagety recepty z hovězí konzervy hovezi konzerva recepty tn.cz tncz nova hovězí maso v konzervě cz recepty tn super špagety spagety s hovezim masem z konzervy vaříme s tescomou nova cukroví vařime s tescomou nova tn cz mrkvové knedlíky vařime s teskomou tn cz špagety jak upravit špagety stavy k masum

Zapomněl/a jsem heslo