Vanovo špagety

www.toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 9 názorů

59

Suroviny

1 konzerva hovězího masa
2 cibule
2 rajčata
1 žlutou
1 červenou papriku
1 kečup
30 dkg tvrdého sýra
pepř
sůl
sušená bazalka
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriky, rajčata, hovězí konzervu, kečup a koření, zakryjeme poklicí a necháme dusit.

  2. Mezitím si uvaříme špagety podle návodu. Po deseti minutách směs odstavíme.

  3. Do zapékací mísy nasypeme uvařené špagety a promícháme se směsí. Nakonec zasypeme sýrem a necháme 10 minut zapékat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vanovo špagety

  • aksvo aksvo

    Dnes vyzkouším, vypadá to opravdu výborně a jestli mohu doporučit výbornou vepřovou konzervu tak z Lidlu, stojí sice necelých 40kč ale věřte mi stojí to za to. Dokážeme jí zbaštit i jen tak s chlebem a nedá se opravdu porovnat v dnešní době s žadnou jinou vepřovkou.:-p

    Odpovědět

  • Pawluska Pawluska

    Přesně tohle dělám z vepřové konzervy,nebo z mletého masa,ješte tam přidávám mrkeev stouhanou nebo rozemletou..:-)jinak je to velika mňamka:-8

    Odpovědět

  • Ivule25 Ivule25

    Zapékané špagety dělám podobně, ale místo konzervy dávám mleté čerstvé maso, je to fakt výborné. někdy přihodím recept, pokud to stihnu vyfotit než se vypaří:-p

    Odpovědět

  • Pisina Pisina

    Konzervy moc nekupuji,ale vypadá to dobře,vyzkouším:-):yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Tohle vypadá zajímavě a jedle. U nás špagety celkem frčí, ale hovězí konzervu :-O , tu jsem nikdy nekupovala. Znám jen vepřovou. Musím jít brzy shopovat do nějakého velkého super-hyper-mega marketu (hlavně sama bez dětí) a rozšířit si zbožíznalstí.;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Marti, super fotka! Vypadá to skvěle, jen můj pán domácí moc špagety nemusí, škoda, hned bych to uvařila;-)

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Oldo, já použila konzervu od Hamé, nebylo to nejhorší, ale je pravda, že to nemůžu porovnat s těmi z dob před cca 20 lety, měli jsme doma vždy domácí. Vybírala jsem podle % tuku, některé mají do 20 % a ty podezřele levné do 40, ale jinak nevím, také si ráda přečtu doporučení od ostatních.

    Odpovědět

  • olda olda(neregistrovaná)

    No, nemyslel Vano protlak? ..... Máte někdo typ (název,výroce,prodejní řetězec) na JEDLÉ hovězí (vepřové) ve vlastní šťávě, takové jaké se prodávalo před 20ti (jj,letí to) lety? Ď.

    Odpovědět

  • Marta Marta

    tak běžně tyto konzervy nepoužívám, ale zkusila jsem, abych mohla doplnit foto. Není to vůbec špatné, rodince chutnalo, cibuli jsem nahradila pórkem a celá flaška kečupu je také určitě nesmysl, stačí trochu nebo mě také napadlo místo kečupu dát konzervovaná rajčata.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo