Kančí se šípkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenKančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 661 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 5,88 g |
–– mononenasycené | 3,14 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…
Maso nakrájíme na větší kousky, zhruba 4x4 cm, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Pekáč vymažeme sádlem a vložíme na něj maso. Posypeme sladkou i pálivou paprikou,…
Zvěřina se pomalu stává vzácností v našem jídelníčku. Je to proto, že není moc dostupná a tak si odvykáme i její specifické chuti. Přitom je to maso velice zdravé,…
V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto…
Polovinu slaniny nakrájíme na tenké proužky a maso prošpikujeme. Posypeme ho jemně kořením na zvěřinu, nakrájenou zeleninou a druhou částí slaníny, pokrájenou na…
Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, poctivě prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádou.Maso následně…
Kančí plec naporcujeme na stejnoměrné kostky. Mletým kmínem a solí bohatě potřeme naporcovanou plec. Maso uložíme nejméně na 5 hodin do lednice. Maso prudce opečeme na…
V kastrolu na rozehřátém oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, které prudce ze všech stran osmažíme.Celer nastrouháme na hrubém…
Nasládlá šípková omáčka s jedinečnou a lehce natrpklou chutí se skvěle hodí jako doplněk ke kančímu masu. Šípky spolu s dobře zvoleným kořením a červeným vínem jeho chuť…
Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři vytvořenou marinádou. Maso následně potřeme hořčicovou…
Z pomerančů ostrým nožíkem seřízneme slupku i se spodní bílou částí. Odkrojíme pár tenkých plátků na ozdobu a zbytek pomerančů nakrájíme na větší dílky. Cibuli…
Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme do pekáče. Posypeme drceným kmínem a zbytkem slaniny, nakrájené na kostičky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na…