Fitness bublanina
Recept ještě nebyl hodnocenPředehřej troubu na 180 °C.V jedné misce smíchej vejce s mlékem, v druhé misce suché ingredience - mouku, protein a kypřicí prášek a pak suché ingredience vsyp do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Předehřej troubu na 180 °C.V jedné misce smíchej vejce s mlékem, v druhé misce suché ingredience - mouku, protein a kypřicí prášek a pak suché ingredience vsyp do…
Ovesné vločky rozmixujeme a smícháme s ostatními surovinami na těsto. Musí být spíše hustší (nemělo by se rozlít, ale rozetřít stěrkou). Dáme do střední formy a pečeme…
Do misky dáme mouku, cukr, prášek do pečiva, zamícháme, pridame žloutky, mléko a tuk. Vypracujeme v nelepiée těsto. Půlku odkrojime. Větší část těsta vyválíme a…
Na začátku přípravy si dáme předehřát troubu na 200 °C a nachystáme si potřebné - šlehač, hluboký plech na pečení, dvě nádoby (jednu na šlehání, druhou menší na drobenku…
Piškot: Do prosáté mouky zamícháme prášek do pečiva, jedlou sodu, vanilkový cukr, skořici a sůl. Mrkev si očistíme a najemno nastrouháme. Ořechy najemno nasekáme.…
Oloupanou cuketu bez semen a mrkev nastrouháme na menším slzičkovém struhadle, ořechy nasekáme na hrubo, omyté ovoce nakrájíme na menší kousky, šlehačku ušleháme a…
Tyto lahodné zákusky jsou nejčastěji připravované z čerstvého ovoce, např. v jahodové sezoně. Je ale možné si je dopřávat celoročně z kompotovaného ovoce, např. s…
Tyto chutné sušenky připravíme z oleje, cukru, škrobu, mouky a dochutíme je lískovými oříšky a čokoládovými lupínky. Poté je upečeme do zlatova a můžeme podávat. Sušenky…
Mramorová bábovka - sladká delikatesa, která okouzlí nejen svým vzhledem, ale také lahodnou kombinací vanilkového a čokoládového těsta. Jednoduchý hrníčkový recept,…
Koláčovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Zapneme troubu a necháme ji předehřát na 180 °C.Do mísy vlijeme jogurt, kelímkem od jogurtu odměříme množství…
Makový koláč s třešněmi a drobenkou je lahodný dezert, který spojuje jemnost máku, svěží chuť třešní a křupavost máslové drobenky. Kombinace šťavnatých třešní a bohaté…
Krémeš je označení pro jeden z nejoblíbenějších evropských dezertů. Každý národ a každý cukrář si krémeš upravuje podle své chuti. Zde je jeho neobvyklá slovenská podoba…
Koláč jehož přípravu si zjednodušíme vytvořením základní drobenky již při prvním kroku přípravy. S meruňkami bude osvěžující a velmi chutný. K létu, odpolední kávě a…
I když dort vypadá na první pohled složitě, jedná se o poměrně rychlou a přesto efektní záležitost. Dort zvládnete připravit v mnohem kratší době, než s klasickým…
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka…
Tento recept je v rodině autorky velice oblíbený. Zkuste ho také. Třeba bude mít úspěch i u vás. Roláda je lehoučká, se šlehačkou je jak dech. Doporučujeme dodržet…
Koláče se vzorem zapečeného pudinku jsou velmi oblíbené. Kombinace jemného vláčného korpusu a svěží vrchní vrstvy zakysané smetany je opravdu lahodná. Proto obliba…
Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. V dostatečném předstihu zapneme troubu a necháme ji vyhřát na 180 °C.Vyšleháme vejce a cukr, přidáme olej,…
Bublanina s ovocem je tradiční a oblíbený moučník, který vyniká svou jednoduchostí a lahodnou chutí. Tento nadýchaný koláč, jehož název je odvozen od "bublání" ovoce…
Tento jablečný, na přípravu nenáročný koláč, se také nazývá americký. Právě pro jeho jednoduchost je velmi oblíbený. Těsto můžete ještě dále vylepšovat třeba rozinkami,…
Všechny suroviny smícháme dohromady. Z vajíček jenom 4 žloutky. Ze 4 bílků vyšleháme sníh a vmícháme vařečkou do těsta. Vymícháme těsto. Kdo chce, může přidat kakao.…
Ze všech surovin vypracujeme na vále těsto a odkrojíme 1 polovinu. Ze zbytku vyválíme plát, ten přeneseme na plech, potřeme nádivkou.Ze druhé poloviny vyválíme plát,…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu.Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…