Propolisová tinktůra-všelék
Recept ještě nebyl hodnocenDesátý den tinkturu procedíme přes plátýnko nebo filtrovací papír a naplníme láhvičku s nekovovým uzávěrem. Uložíme na chladnějším místě a je dobré zabalit do alobalu,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 335 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 13,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Desátý den tinkturu procedíme přes plátýnko nebo filtrovací papír a naplníme láhvičku s nekovovým uzávěrem. Uložíme na chladnějším místě a je dobré zabalit do alobalu,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Tradiční Míša chutná už od 60. let. Tehdy se balil do pergamenového papíru a stál 50 haléřů
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
Kynuté koláče se sladkou zelnou náplní podle cukráře Josefa Maršálka: Provoněné skořicí a ochucené jablky chutnají fantasticky