Zapékané romanesco
Recept ještě nebyl hodnocenRomanesco rozdelíme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Palacinky upečieme klasicky bez cukru.Zapekaciu misku trošku vymastíme olejom. Na polovičku palacinky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Romanesco rozdelíme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Palacinky upečieme klasicky bez cukru.Zapekaciu misku trošku vymastíme olejom. Na polovičku palacinky…
Očistěný květák rozebereme na jednotlivé růžičky. Ty pak nakrájíme na slabé plátky (3 mm). Plátky rozložíme a z obou stran poprášíme hladkou moukou. V misce smícháme…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
VIDEO: Eliška testuje pražské jídelny. Hotovky kolem stovky příjemně překvapily, připlatíte si jen v centru
Pět nejlepších jídel z červené řepy: Jak na dokonale krémový hummus, rizoto s řepou nebo řepové carpaccio