Květáková tempura
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,43 g |
Tuky | 2,30 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 184,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuze návyková verze české klasiky - smaženého květáku.
Zdroj - Apetit
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 2. 2016 13:04
Dooga: Děkuji, a když nezbylo, nedá se nic dělat. Příště dej avízo předem, ať mám šanci se pozvat
11. 2. 2016 10:53
Prima nápad
11. 2. 2016 09:56
,dobrá inspirace,vyzkouším si to,ale asi jenom s obyčejným květákem ,ale ta majonéza s wasabi,to je bomba...
11. 2. 2016 06:34
Nadja: Bohužel nezbylo. Je to tak dobrý, že se vždy zapráší.
Mě tento druh chutná víc, protože mi chuť přijde jako mezi květákem a smaženým sýrem.
Solím až nakonec, protože když osolím květák, tak pouští vodu.
Mě tento druh chutná víc, protože mi chuť přijde jako mezi květákem a smaženým sýrem.
Solím až nakonec, protože když osolím květák, tak pouští vodu.
10. 2. 2016 21:27
Doogoušku, zbylo něco, že bych se zastavila, ...
Romanesco vypadá moc hezky, jako kytka, a mně by bylo líto zakousnout se do něj. Já ho zatím neochutnala, i když jsem na něj v obchodě už několikrát narazila. Jakou má chuť - spíš jako květák nebo brokolice?
Vašíku, proč solíš kousky až po usmažení? Já květák solím před obalováním.
Romanesco vypadá moc hezky, jako kytka, a mně by bylo líto zakousnout se do něj. Já ho zatím neochutnala, i když jsem na něj v obchodě už několikrát narazila. Jakou má chuť - spíš jako květák nebo brokolice?
Vašíku, proč solíš kousky až po usmažení? Já květák solím před obalováním.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 34 minutami
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 40 minutami
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 46 minutami
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 14 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 14 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 14 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: tempura recept tempura recepty květák karbanátky apetit recept tempura recepty z kvetaku co je tempura těstíčko tempura recept tempura skrob těstíčko tempura s práškem do pečiva timpura recept obalený plátek květáku tempura v troubě květáková majonéza recepty tempura kvetak pousti vodu květák v tempura těstíčku smažený květák tempura kytka ze smaženého květáku
Suroviny: romanesko, škrob kukuřičný, mouka hladká, kypřící prášek, sodovka, vločková sůl, olej, wasabi majonéza, majonéza, pasta wasabi, šťáva citronová
Květáková tempura
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nk5p
5 názorů