Zapekané romanesco

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 13 názorů

Suroviny

1 romanesko
100 g šunky
100 g syra
4 vajíčka
8 lyžíc smotany
klasické palacinkové cesto bez cukru
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Romanesco rozdelíme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Palacinky upečieme klasicky bez cukru.

  2. Zapekaciu misku trošku vymastíme olejom. Na polovičku palacinky poukladáme uvarené a na polovicu prekrojene ružičky romanesca, preložíme palacinku na polovicu a dáme do zapekacej misky. Takto naplníme všetky palacinky.

  3. Povrch posypeme na kocôčky narezanou šunkou alebo šunkovou salámou a posypeme strúhaným syrom. Polejeme po povrchu vajíčkami rošľahanými so smotanou.

  4. Dáme asi na 15 minút zapiecť do rúry. Podávame s kečupom, tatarkou alebo so zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

    Zobrazit další alternativy

    Ohodnoťte recept: Zapekané romanesco

    TIP dne na email

    Tématické fráze: květák romanesco recepty květák romanesco květák romanesco recept romanesko zapečené romanesco romanesko recepty zelenina romanesco romanesko recept romanesco-zelenina romanesco zelenina romanesco květák smažené romanesco římský květák zelený květák romanesco recept pekorino recepty kvetak romanesco květák romanesco zapečený brukev recepty zelený květák romanesco zapecene romanesko

    Zapomněl/a jsem heslo