Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skelet kuřecí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie490 kJ /
117 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,40 g
– nasycené1,32 g
– nenasycené1,88 g
–– mononenasycené1,42 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy1,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kuřecí vývar Videorecept

Kuřecí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Silný čirý kuřecí vývar s plnou chutí podle tohoto podrobného receptu hravě zvládne každý začátečník. Kuřecí vývar ale nemusíme podávat jen jako polévku. Dá se použít…

DlabemeZdrave

330 min

Kuřecí kaldoun

Kuřecí kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Skelety a drůbky (krky, žaludky...) uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou, kořením a oloupanou cibulí, zbavené jen vrchní slupky. Během vaření sbíráme pěnu.…

recepty73

180 min

Čínská kuřecí polévka

Čínská kuřecí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Poctivý, silný kuřecí vývar podávaný s obraným kuřecím masem, mrkví, pórkem, hráškem a čínskými nudlemi vás zasytí, zahřeje a navíc si na něm pochutnáte. Příprava vývaru…

Kristyna763

120 min

Kuřecí vývarek

Kuřecí vývarek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro tmavší kuřecí vývar všechnu zeleninu nejdřív orestujte. Jinak vložte všechny ingredience na vývar do papiňáku, uzavřete a vařte 30 minut (to je opravdu doba varu...…

modinka

120 min

Kuřecí domácí vývar

Kuřecí domácí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Celer, mrkev i petržel nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, ale necháme vcelku. Skelet i křídla dobře propláchneme. Vše dáme i s kořením do velkého hrnce s vodou a…

mojetara

60 min

Domácí bujón

Domácí bujón

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Skelety, kosti, očištěnou zeleninu (cibuli i se slupkou) a koření zalijeme cca 4 litry studené vody. Přivedeme k varu a postupně odstraňujeme vysráženou pěnu.Vývar…

Bigos v pomalém hrnci

Bigos v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čerstvé zelí nakrouháme, kysané překrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na kolečka, ostatní maso na kousky. Cibuli nasekáme na hrubé kostky. Maso obalíme v uvedené…

Kuřecí vývar s trhaným masem

Kuřecí vývar s trhaným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařit skvělý kuřecí vývar vypadá jako velmi snadný úkol, avšak, aby byl jako od babičky, je potřeba opravdu vyladit chutě. K tomu nám dopomůže zelenina, maso a hlavně…

Vydatný kuřecí vývar

Vydatný kuřecí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Silný kuřecí vývar vás postaví na nohy v každé situaci. Dopřejte mu dostatek času a vařte jej velmi pomalu. Na výsledné chuti se to projeví. Čerstvé bylinky dají polévce…

Martina246

240 min

Domácí kuřecí "čínská" polévka

Domácí kuřecí "čínská" polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí kostry (bez kůže, jinak je zbytečně mastné) či krky opláchneme, v kastrolu zalijeme studenou vodou, aby byly potopené a dáme pomalu nepřikryté vařit. Jakmile se…

Kuřecí vývar s játrovými noky

Kuřecí vývar s játrovými noky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kuřecí skelety uvaříme ve vodě. Do vzniklého vývaru uděláme za pomocí dvou lžiček noky z polotovaru, který byl dochucen utřeným česnekem a majoránkou. Vaříme na mírném…

Colombo65

90 min

Rumfordská polévka (jušele)

Rumfordská polévka (jušele)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rumfordská polévka - kdysi polévka pro chudé, dnes zpestření menu pro hladovějící rodinku. Je sytá, horká a opravdu velmi dobře vymyšlená pro rychlé zasycení. Doplňte ji…

hosta

40 min

Pajšl - nepajšl

Pajšl - nepajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.Maso…

clupmi

90 min

1 2 3