Zapečené těstoviny se slaninou a brokolicí
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené těstoviny jsou vždy skvělou volbou. Oblíbený druh těstovin uvaříme, smícháme se slaninou, brokolicí a mozzarellou v zapékací míse a spolu se smetanou a sýrem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 84,00 g |
– nasycené | 41,00 g |
– nenasycené | 42,00 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapečené těstoviny jsou vždy skvělou volbou. Oblíbený druh těstovin uvaříme, smícháme se slaninou, brokolicí a mozzarellou v zapékací míse a spolu se smetanou a sýrem…
Masové rolky se šunkou a sýrem patří mezi oblíbené jídlo zejména u dětí. Tento recept je na plněné kotletky zabalené do slaniny. Pečou se společně se zeleninou a díky…
Ideální recept, pokud můžeme použít nové brambory i se slupkou, protože právě pod ní se ukrývají nejcennější vitamíny. Brambory jsou nízkokalorické a na živiny a škrob…
Rychlé farmářské špecle jsou skvělou volbou pro všechny, kdo milují poctivou domácí kuchyni. Kombinace jemných vaječných špeclí a voňavé slaniny vytváří dokonalou…
Snadné kuřecí kousky na slanině, česneku a majoránce přilákají svou vůní ke stolu celou rodinu. Příprava včetně přílohy vám nezabere déle než 30 minut. Podávejte nejlépe…
Pikantní vepřová kotletka na slanině je snadný s výborný pokrm, který se hodí pro každou příležitost. Klíčem k úspěchu je samozřejmě kvalitní maso a dobře vyuzená…
Polentu uvaříme podle návodu v osolené vodě a necháme ji na chvilku vychladnout.Z vychladlé polenty tvoříme rukou nebo lžičkou malé noky.Noky pak vhodíme na pánev a na…
Každý plátek kotlety rozklepeme paličkou do stran, aby vznikl co největší plátek. Maso osolíme, opepříme, vetřeme do něj živáňské koření a potřeme plnotučnou hořčicí. …
Ne nadarmo se říká, že krůtí maso je superpotravina. Obsahuje totiž velké množství bílkovin a malé množství tuku. Na krůtích prsech na víně, prošpikovaných slaninou, si…
Cibuli nakrájíme na proužky a v misce ji promícháme s hořčicí a hladkou moukou. Petrželku a česnek nakrájíme na drobno. Kotlety posypeme solí, pepřem, kmínem a…
Krůtí maso rozklepeme na plát. Osolíme, opepříme a poklademe plátky farmářské slaniny. Na slaninu dáme klínky gorgonzoly a zavineme. Můžeme spíchnout párátky anebo…
Kančí kýtu nakrájíme na kostky a přendáme do mísy. Následně maso osolíme, opepříme, zasypeme uzenou paprikou a zakápneme olejem. Dobře promícháme a necháme nakřehnout. …
Krůtí maso patří mezi zástupce jemného masa, které nepotřebuje dlouhou dobu úpravy. Prsní řízky naložíme do jogurtu, necháme přes noc zkřehnou a poté je na drobné kousky…
Plátky masa nařízneme po okrajích a obalíme v mletém černém pepři. V kastrole rozehřejeme máslo a plátky masa zprudka osmahneme dohněda. Vyjmeme a uchováme v teple,…
Neloupaný hrách namočíme pres noc do vody. Pak slijeme, propláchneme pod tekoucí vodou a dáme do hrnce. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme cibuli s napíchanými hřebíčky a…
Z tortillových placek můžeme připravit skvělé pečené roličky, posypané sezamovými semínky a plněné bramborovou směsí se smaženou a jarní cibulkou. Roličky v ústech…
Maso pokrájíme na plátky a po stranách nařízneme, aby se nám nekroutilo při tepelné úpravě. Naklepávat nemusíme, stačí osolit a opepřit.Na trošce oleje osmažíme plátky…
Na oleji osmažíme proužky cibule a farmářské slaniny. Přidáme na nudličky nakrájenou vepřovou kýtu a zprudka opečeme. Osolíme, opepříme a zasypeme oběma druhy mleté…
Králíka vykostíme... neptejte se jak, kostil manžel :-))), ale hodný řezník vykostí za malý úplatek taky :-)))) Vykoštěný plát z obou stran osolíme a opepříme čerstvě…
Lišky se skvěle hodí zejména do pokrmů se smetanovým základem. Jejich specifická chuť a aroma se však krásně projeví i v kombinaci se slaninou a cibulkou. Jednoduchý a…
Ani luštěninová polévka nemusí být jen „klasická” nuda. Zkuste jí přidat tón sladké chuti použitím vyzrálého letního ovoce, jakým jsou hrušky. Nebojte se, další zajímavá…
Zmrazené listové těsto necháme rozmrazit a vyválíme do tenka ( nebo použijeme již na papíru vyválené těsto chlazené - nejlépe se mi osvědčilo to z Lidlu). Plát rozdělíme…
Maso si nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Sýr a slaninu nakrájíme také na větší kostky, brokolici rozebereme na růžičky, žampiony rozkrojíme napůl a cuketu…
Kotlety osolíme, opepříme, posypeme uzenou paprikou a naklepeme paličkou. Každou kotletku poklademe plátky farmářské slaniny a na ní položíme vedle sebe dva plátky sýru…