Broskvový koláč z pudingového těsta
Recept ještě nebyl hodnocenPro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 278 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…
Vejce vyšleháme s cukrem, přisypeme mouku, smíchanou s práškem do pečiva, kakao, olej, mléko a vodu. Vymícháme hladké těsto, nalijeme ho na vymaštěný a vysypaný plech…
Umytý ledový salát natrháme na kousky, omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka, vejce na půlměsíčky. Přidáme nakrájené broskve a vše v míse promícháme. Uděláme zálivku ze…
Broskve v menší misce rozmačkáme na malé kousky a přilijeme šťávu z broskví, přidáme 3 lžičky krystal. cukru a 1 lžičku citronové, limetkové šťávy. Horkou vodu nalijeme…
Zralé broskve nebo nektarinky pokud možno oloupeme a spolu s citrónovou šťávou, broskvovou šťávou nebo vodou a medem je rozmixujeme. Do sklenky nalijeme 100 ml…
Vychladlý korpus rozřízneme na dvě části. Dolní část pomažeme marmeládou a poklademe nakrájené broskve. Poté si připravíme krém. Mléko,šťávu z ovoce a pudinky v prášku…
těsto: Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Vešleháme žloutky a pak olej. Chvíli společně prošleháme. Pak zlehka vmícháme mouku smíchanou s ořechy a těsto nalijeme do…
Smícháme v misce všechny ingredience na zálivku a dáme ji tak půl hodiny v chladu odležet, aby se promíchaly chutě.Na oleji si osmahneme na malé kousky (čím menší tím se…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Ražniči v zapékací misce: Chutná stejně dobře jako na špejli, je báječně šťavnaté a mnohem rychlejší na přípravu
Sladkokyselá meruňková omáčka: Luxusní doplněk k tvarohovým nokům, bramborovým šiškám i drůbežímu masu
V Prostřeno vařila herečka a kandidátka na prezidentku Jana Yngland Hrušková. Zkuste její palačinky!