Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 505 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 23,30 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 40,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Kw
Moje poznámka
Letní mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Kw
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 12 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 12 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 10 minutami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 12 minutami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 55 minutami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 4 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 4 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 16 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 18 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 18 hodinami
Tématické fráze:
dortová želatina,
tvarohový mls,
letní mls,
tvarohovy dort s piskotama,
droetker,
moučníky s broskvema,
letní moučníky,
nepecene letni dorty,
dort s piškotama,
recepty s broskvema,
moučník s broskvema,
droetker.cz,
dort s broskvema,
recepty s piškotama,
tvarohový krém se želatinou,
tvarohove řezy s broskvema,
nepečené letní moučníky,
letní tvarohový dort,
piškot s broskvemi a želatinou,
letní tvarohové dorty
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
jogurt,
šlehačka v prášku,
šťáva broskvová,
sladidlo umělé,
citronka,
broskve,
piškoty,
šťáva broskvová,
víno červené,
želatina
Komentáře (5)
DÍKY Zdenek.