Tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Recept ještě nebyl hodnocenNení nad to si zpříjemnit den sladkým moučníkem. Křehký koláč s lahodnou tvarohovou náplní a rybízovou marmeládou, vás zajisté nezklame. Jeho příprava je snadná a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Není nad to si zpříjemnit den sladkým moučníkem. Křehký koláč s lahodnou tvarohovou náplní a rybízovou marmeládou, vás zajisté nezklame. Jeho příprava je snadná a…
Smažené placičky na různé způsoby děti doslova milují. V těchto placičkách z tresky a hrášku ani nepoznáte, že v nich ryba je. Křupavé placičky můžeme podávat s…
Chřestová sezona je tu. Vychutnejte si tuto výtečnou zeleninu dosyta. Příprava není nijak složitá, chřest postačí chvíli povařit ve vodě a poté zapéct se šunkou, sýrem a…
Maso nakrájíme na kousky a umeleme.Vmícháme do něj nasekanou cibuli, sójovou omáčku, sůl, koření, vejce a solamyl. Zdá-li se nám hmota řídká, přidáme lžíci strouhanky…
Křupavé tousty obložené jemnými sýrovo-mrkvovými placičkami a obložené oblíbenou zeleninou podle chuti, potěší malé i velké. Výborný nápad na teplou večeři, originální…
Taštičky z tvarohového těsta jsou plněné marmeládou a posypané opraženou strouhankou a moučkovým cukrem. Finální zalití rozpuštěným máslem už je jen třešničkou na dortu.…
Lehký salát s pečenou zeleninou, restovanými krůtími kuličkami a jogurtovým dresinkem je chutný a sytý oběd, který dodá tělu energii na celý den. Skvěle zasytí, a přitom…
Perník je buchta, která vás vždy zachrání, když nemáte moc času na pečení. Jednoduše smícháme sypké suroviny, které vmícháme do tekutých a upečeme. Hotovou buchtu…
Šťavnaté pljeskavice z mletého masa v doprovodu voňavého domácího leča přinášejí chuť jihovýchodní Evropy přímo do vaší kuchyně. Tato sytá a barevná kombinace potěší…
Využijte jarní čas k přípravě rebarborového koláče. Zvlášť v době, kdy je rebarbora v té nejlepší formě. Upečení koláče neodkládejte. Využijte první volnou chvilku.…
Tento recept je skvělou volbou nejen pro milovníky chřestu, ale i pro ty, kteří se s touto delikátní jarní zeleninou teprve seznamují. Připravte si chřest klasicky v…
Kedlubny v křupavém trojobalu jsou skvělou alternativou k řízku – lehčí, svěží a plné chuti. V doprovodu voňavých brambor s máslem a čerstvým koprem vzniká jednoduchý,…
Šťavnaté masové kuličky v pikantně kyselé omáčce propojují sladké, ostré a kyselé tóny do harmonického celku, který potěší milovníky výrazných chutí. Inspirace asijskou…
Brokolicový košťál často končí v koši, přitom z něj můžete vykouzlit zdravé dozlatova upečené hranolky. Jednoduchý recept, který potěší každého, kdo má rád chytré vaření…
Nadýchané tvarohové knedlíky jsou sladkou klasikou, kterou si zamiluje celá rodina. Podávané s jemným jahodovým pyré a voňavou máslovou strouhankou tvoří dokonalý letní…
Rebarborový koláč nemusí být jen s drobenkou navrchu, tato šťavnatá náplň se může skrývat i uvnitř. Nakyslá a jemně pikantí chuť rebarbory přímo vybízí k použití v…
Spojení vepřového masa a zelí je u nás velice tradiční. Vyzkoušejte připravit netradiční formu tohoto pokrmu. Umleté vepřové maso vytvarujte do placiček a podušené je…
Klasika, která nikdy neomrzí - přesně takové jsou karbanátky z mletého masa. Přidejte do nich čerstvé bylinky a užijte si tak jejich zajímavou chuť. Podávat je můžete…
Křupavá na povrchu a šťavnatá uvnitř. Obalovaná cuketová kolečka jsou naprostým letním trhákem. Pokud navíc přidáte do strouhanky parmezán, sušený česnek a špetku vegety…
Bublanina jde udělat prakticky s jakýmkoliv ovocem a existuje na ni nespočet receptů. Už jste ale zkoušeli kombinaci jahod a kiwi? Jahody se po rozmixování spojí přímo s…
Naložená cuketa na sladkokyselo ve stylu pečenáčů je netradiční pochoutka inspirovaná klasickým a oblíbeným receptem na ryby. Skvělý způsob, jak využít letní přebytky…
Naložená cuketa na sladkokyselo ve stylu pečenáčů je netradiční pochoutka inspirovaná klasickým a oblíbeným receptem na ryby. Skvělý způsob, jak využít letní přebytky…
Bublanina s ovocem je stálicí mezi moučníky na našich stolech. Nadýchané těsto nese na sobě libovolné ovoce. V tomto případě jsou to vypeckované třešně, které jsou navíc…
I z čerstvého hrášku můžete vykouzlit krásně křupavé smažené řízečky. Malé kulaté řízečky příjemně voní po česneku a majoránce a skvěle chutnají jak teplé, tak studené.…