Grilované placičky ze slepice
Recept ještě nebyl hodnocenGrilované placičky ze slepice nabízí zajímavý způsob zpracování slepičího masa, jehož tepelná úprava může být někdy zdlouhavá. Mleté slepičí maso a slaninu stačí jen…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Grilované placičky ze slepice nabízí zajímavý způsob zpracování slepičího masa, jehož tepelná úprava může být někdy zdlouhavá. Mleté slepičí maso a slaninu stačí jen…
Dozlatova osmažené krokety z rybího masa, ochuceného muškátovým květem, petrželkou a sýrem, chutnají skvěle například s bramborami nebo bramborovou kaší. Můžeme k nim…
Placky různých chutí jsou velice oblíbeným pokrmem. Na tyto placičky budeme potřebovat směs květáku, mrkve a celeru. Kromě dochucení kořením je doplníme také vajíčky a…
Tato sváteční sekaná ohromí báječnou chutí. Přidáme do ní i uzené maso, slaninu a kopřivy. Uvnitř sekané se skrývá marinovaná vepřová panenka a vařená vejce. Sekanou…
V tomto zajímavém pokrmu najdeme spoustu různých chutí. Krátce povařený chřest zabalíme do balíčků z anglické slaniny a zapékáme zalitý vaječnou směsí se sýrem a chilli…
Křupavé růžičkové kapustičky pečené s křehkými plátky mandlí a zlatavou parmazánovou krustou tvoří lahodnou kombinaci chutí. Tento chutný pokrm je ideální jako lehký…
K velikonočním svátkům patří spousta dobrého jídla, ať už slaného nebo sladkého. Tradiční velikonoční nádivku ze starších rohlíků můžete připravit i s kladenskou pečení…
Další z variací na oblíbené řízky je pro milovníky pikantních chutí kombinace vepřového masa a medvědího česneku. Maso marinujeme v červeném víně s ďábelským kořením a…
Pokud nevíte, jakou buchtu připravit k nedělní kávě, vyzkoušejte tuto kombinaci kakaa s nakyslou rebarborou. Určitě zachutná všem vašim strávníkům a zaručeně ji nebudete…
Kdo by odolal krásně křupavému, dozlatova osmaženému tradičnímu řízku? Zkuste změnu a přidejte do nich tvarohovou směs s medvědím česnekem a pikantní klobásu, takto…
Šunkafleky netradičně a trochu jinak, s vařeným kuřecím masem ze skeletů, klobáskou a strouhanou mrkví. Zalité neslazeným kondenzovaným mlékem s vejci a hořčicí jsou…
Sezóna chřestu v nejlepší kondici netrvá dlouho. Využijte skvělou jarní zeleninu a připravte si křupavé výhonky s přelivem z ochuceného másla a osmaženou strouhankou.…
Šťavnaté a lahodné závitky jsou na svátečním stole vždy vítány! Snadno se připravují a umožňují jejich náplně měnit podle chuti a fantazie. Masové závitky lze podávat s…
Zavzpomínejte na Velikonoce u babičky a upečte si beránka podle našeho hrnečkového receptu. Suroviny na těsto jednoduše promícháte, nalijete do vymazané a vysypané formy…
Italské řízky jsou lahodnou variantou klasických smažených řízků, které díky ochucenému trojobalu získají jedinečnou chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky…
K nedělnímu obědu bezpochyby patří oblíbená sekaná. Připravte ji však trochu netradičně, a to s krustou z bylinek a uzeného sýra. Její chuť tak bude o poznání…
S jarními dny, kdy se začíná příroda krásně zelenat, přichází i doba různých bylinek, kterými můžeme ozvláštnit náš jídelníček. Z mladých kopřiv můžeme připravit skvělý…
Hledáte elegantní předkrm, nebo třeba originální přílohu ke grilovanému masu? Pak určitě vyzkoušejte tuto blanšírovanou jarní cibulku s krustou z vlašských ořechů.…
Sekaná z mletého masa je klasikou české kuchyně. O Velikonocích můžeme připravit její jarní variantu, s kopřivami, trampským cigárem a vařenými vajíčky. Ze sekané se…
Jaro je pomalu za dveřmi. Příroda se krásně zazelená a pomalu začínají růst mladé kopřivy a medvědí česnek. Tyto dvě jarní byliny v kuchyni naleznou pestré využití.…
Drůbeží maso je výborné nejen pro jeho rychlost přípravy. Z namletého masa připravíme kuličky, osmažíme je a doplníme lahodnou omáčkou. Na tu použijeme čerstvé nebo…
Velikonoční beránek ve své nejjednodušší podobě – tradiční piškotový. Pokud s pečením teprve začínáte, tento beránek je skvělou volbou. Stačí dodržet pár pravidel a…
Špízy, které s každým soustem překvapí. Tento recept je ideální pro ty, kdo milují tradiční obalovaný řízek, ale nebojí se experimentovat. Jemné kuřecí maso, výrazný sýr…
K velikonočním svátků patří spousta tradičních sladkých i slaných dobrot. Mezi ty slané se řadí oblíbená hlavička, nebo také nádivka, ve které nalezneme mladé kopřivy.…