Těstoviny se smetanou
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi rozpustíme máslo a přidáme smetanu.Pokud smetana vře, přihodíme sušenou bazalku a tymián. Nezapomeneme ani na česnek.Nakonec omáčku smícháme s uvařenými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme smetanu.Pokud smetana vře, přihodíme sušenou bazalku a tymián. Nezapomeneme ani na česnek.Nakonec omáčku smícháme s uvařenými…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu a dobře scedíme.Cibulky nakrájíme na kolečka a cuketu na tenké dlouhé pásky. (Dobře to jde škrabkou na brambory). …
Uvaříme penne podle návodu. V kastrůlku rozehřejeme sýry, přidáme smetanu a podle chuti dosolíme a opepříme. Na pánvi osmažíme na kousky nakrájenou slaninu. Těstoviny…
Nejdříve omyjeme a očistíme kuřecí prsíčko, dáme ho do mističky a v jiné misce připravíme marinádu: Nalijeme olivový olej, přidáme mleté chilli, chilli pastu a sůl,…
Výhodou těstovin je jejich rychlá příprava (vaření trvá zhruba 10 minut). Pokud je doplníme smetanovou omáčkou a kuřecím masem, získáme lahodný a lehký pokrm, kterým se…
V pánvi si na oleji orestujeme na menší kousky nakrájená kuřecí prsa, aby se nám zatáhla. Chvíli restujeme a pak přidáme kukuřici, česnek, špenát a sýr. Sýr necháme…
Penne dáme vařit podle návodu. V pánvi rozehřejeme olej a dáme na něj restovat na kolečka pokrájenou cuketu a na 1/4 pokrájené žampiony. Zprudka restujeme do zezlátnutí.…
V hlubší pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem a orestujeme žampiony pokrájené na plátky. Podlijeme vínem a smetanou, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a chvilku…
Na masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.Šupu paradajok narežeme do kríža a dáme spariť do vriacej vody na 1 minútu.Ošúpeme a nakrájame na kocky.Vlejeme do omáčky,aj…
Na oleji lehce osmahneme krájený česnek a na něm pak rozvaříme krájená rajčata.Vsypneme krájená sušená rajčata, necháme spolu chvíli podusit. Zároveň v druhém hrnci v…
1.) Cestoviny uvaríme v slanej vode a scedíme, v mise ich premiešame s trochu olivovým olejom, muškátovým orechom a prikrijeme 2.)Nakrájame si šampiňóny, huby,…
Ve velké míse smícháme strouhanku s mletým hovězím masem, slaninou, cibulí, petrželkou a kořením. Ze směsi vytvarujeme 20 kuliček a dlaní je trochu sploštíme. Necháme…
Uvaříme si ragú: na oleji lehce osmahneme krájenou cibuli a mrkev, pak přihodíme maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání a rozdělování hrudek maso osmažíme…
Připravíme si dvě pánve, na které dáme 2 lžíce olivového oleje. Na jednu pánev dáme nadrobno nakrájenou cibuli a na druhou na plátky nakrájený česnek. Vše osmažíme do…
Penne vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme na skus. Na posledních pár minut k nim dáme prohřát hrášek. Z rajčatové passaty, kaparů, česneku, ančoviček a petrželky…
Do hrnce nalijte 800 ml vody a přiveďte ji k varu. Když začne vřít, přidejte jednu lžičku soli a jednu lžičku olivového oleje. Vsypte do vroucí vody těstoviny penne a…
Nejprve připravíme kuřecí prsní řízky, které očistíme a nakrájíme na slabé proužky. Nesolené kuřecí nudličky restujeme na troše oleje. Když je maso hotové, přecedíme…
Předem dáme vařit těstoviny. Vodu na těstoviny moc nesolíme, niva je sama o sobě dost slaná. Na pánev vložíme máslo, tavený sýr a necháme zahřát. Potom vhodíme na…
Omytá rajčata nakrájíme na půlměsíčky a osmahneme je lehce na olivovém oleji, sušené houby ponoříme na pár minut do hrnku a poté je "vyždímáme", nakrájíme nadrobno a…
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky. Na pánvi na olivovém oleji orestujeme nasekanou šalotku a česnek, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, osolíme a opepříme.…
Do mísy s uvařenými těstoviny přidat na nudličky nakrájenou šunku, papriky a uvařenou brokolici rozdělanou na růžičky.Uvařit 6 lžíc mléka s nastrouhanou nivou, až se…
Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Restujeme na oleji. Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky. Přidáme lžičku chilli, kmínu,…
Nejprve si uděláme pesto z ricotty a hub. Do mixéru si přidáme 40g ricotty, 10g parmazánu, 25g vařených hříbků, 25g vařených žampiónů, sůl a pepř (pro chuť můžeme přidat…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Už jste někdy ochutnali kaviár? Ten pravý je prý cennější než zlato a pochází jen ze tří druhů ryb
Valašský frgál se zrodil z omylu. Víte, že tradiční koláč se peče třeba i s kedlubnovou náplní?
Odhalte tajemství oblíbené asijské rybí omáčky. Hodí se nejen na skvělé jarní závitky!