Penne s rajčaty a parmezánem

Těstoviny Doba přípravy: 15 minut příprava 0 názorů

Těstoviny Doba přípravy: 15 minut příprava 0 názorů

Suroviny 2 porce

250-300 g těstovin penne
sůl
2 lžíce olivového oleje
1 větší cibule
3 stroužky česneku
1 konzerva krájených nebo drcených rajčat
nasekaný rozmarýn
sůl a pepř
parmezán na posyp

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.

  2. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje, přidáme nasekaný česnek a najemno nakrájenou cibuli a orestujeme.

  3. Přidáme rozmarýn, konzervu rajčat, sůl a pepř.

  4. Do hotové omáčky přidáme uvařené a okapané těstoviny, promícháme a prohřejeme.

  5. Na talíři posypeme parmezánem.

Komentáře k receptu Penne s rajčaty a parmezánem

K receptu nejsou žádné komentáře.