Krémy do dortů
Recept ještě nebyl hodnocenZákladem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 80,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Vosí hnízda, neboli úly jsou oblíbené nepečené vánoční cukroví. Připravte je netradičně, třeba v podobě malých "tučňáků". Z ořechového těsta, plněné máslovým krémem a s…
Zatímco dospělí během svátků popíjejí zimní likéry, dětem můžeme připravit nealkoholický sladký nápoj, který je určitě potěší. Stačí uvařit pudink, vmíchat do něj Salko…
Žloutky, cukr, rum a vodu vyšleháme do pěny. Ve druhé míse ušleháme z bílků tuhý sníh a 1/4 přidáme do žloutkového krému a pak po částech přidáváme mouku a ořechy.…
Vosí hnízda, která můžete dozdobit dle vlastní fantazie. Hnízda namočená v čokoládě a dozdobená cukrářským zdobením budou ozdobou slavnostního stolu a uvidíte, že…
Rádi mlsáte plněné košíčky? Zkuste letos připravit na vánoce nebo rodinnou oslavu i tyto nepečené, vonící po rumu. Plnit je můžete buď podle našeho receptu, nebo…
Výborné sušenky s ovesnými vločkami připravíte podle našeho receptu. Není nijak složitý, a výsledkem jsou neodolatelné zlatavé kousky, které na vás provokativně koukají…
Pečená ovocná směs s jablky, broskvemi, jahodami a ostružinami provoněná skořicí a hřebíčkem je skvělý způsob, jak zužitkovat letní úrodu. Po upečení ji stačí zamrazit…
Připravte si jednoduchý a křehký moučník s banánem, který si zamilujete od prvního sousta. Vláčné těsto doplněné sladkou chutí banánů je ideální pro rychlé pečení i…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Z burizonů se dá připravit mnoho zajímavých nepečených dobrot. Jednou z nich jsou i lahodné křupinky s čokoládou a ořechy. Ochutíme je marcipánem a ozdobíme cukrovým…
Pekáč plný kynutých buchet je oslavou české kuchyně. Domácí buchty s jahodovou marmeládou, pečené v sádlem vymazaném pekáčku, jsou nadýchané a voní rumem a vanilkou.…
Uvaříme si brambory, ktere po vychladnutí jemně nastrouháme.Mezitím si rozpustíme bílou čokoládu a tmavou čokoládu ve vodní lázni. Pak obě čokolády zamícháme do brambor…
Do mísy prosijeme mouku, přidáme na kostičky nakrájené studené máslo a uděláme jemnou drobenku. Uděláme důlek, do kterého dáme sůl, moučkový cukr, vanilkový cukr,…
O tom, že i z dýně lze připravit zdravé mlsání, se můžete přesvědčit díky tomuto receptu. Povařené kousky dýně, ochucené trestí podle vlastního výběru, usušíme v sušičce…
Medové řezy zpopularizovala kupovaná medem vonící sladkost. Doma vytvořený medovník je ale mnohonásobně chutnější. Přitom je jen zdánlivě složitý na přípravu. Zkuste!…
Nejdříve ve vodní lázni ušleháme vejce, cukr a kakao do hustého lesklého krému a dáme vychladit. Máslo dáme změknout. Plech po bocích potřeme tukem a přilepíme pečící…
Voňavý koláč plný šťavnatého ovoce, kde se sladkost jablek krásně snoubí s nakyslostí švestek. Díky jednoduchému postupu i těstu je skvělý jako rychlý dezert k nedělní…
Menší hlubší pekáček vyložíme pečicím papírem a na něj dáme rozválené listové těsto tak, aby vznikly vyšší okraje (ideální je použít přímo těsto rozválené na pečicím…
Pudingy,kokos, cukr, vejce, olej a dalsi suroviny vsypeme do mísy a dobre promichame. Formu na babovku vymázeme tukem a vysypeme kokosem misto mouky, kokos nam…
Z prvních ingredincí vypracujeme na vále, nebo silikonu těsto. Oddělíme menší třetinu na dozdobení vršku. Těsto rozprostřeme do olejem vymazané klasické dortové formy…
Nejdříve z mléka, vanilkových cukrů a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink, přikryjeme ho fólií a necháme vystydnout. Do mísy dáme žloutky, krupicový cukr, vanilkový…