Krémy do dortů
Recept ještě nebyl hodnocenZákladem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Připravte si jednoduchý a křehký moučník s banánem, který si zamilujete od prvního sousta. Vláčné těsto doplněné sladkou chutí banánů je ideální pro rychlé pečení i…
Listové těsto vyválíme a přeneseme na plech s pečícím papírem. Poklademe piškoty, pokapeme malinko rumovou trestí a potřeme rybízovým džemem. Zasypeme nastrouhanými…
Dokonale vyvážený dezert, který spojuje jemnou kyselost meruněk, bohatou chuť kakaa a krémovou náplň z tvarohu. Tento moučník potěší všechny milovníky ovocných i…
Medové řezy zpopularizovala kupovaná medem vonící sladkost. Doma vytvořený medovník je ale mnohonásobně chutnější. Přitom je jen zdánlivě složitý na přípravu. Zkuste!…
Nejdříve ve vodní lázni ušleháme vejce, cukr a kakao do hustého lesklého krému a dáme vychladit. Máslo dáme změknout. Plech po bocích potřeme tukem a přilepíme pečící…
Nejprve vyšleháme vejce s cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva a ostatní suroviny (čokoládu do těsta nastrouháme).Těstem plníme košíčky na muffiny (dávka…
Nejprve uvaříme rozpustnou kávu, osladíme a necháme vychladnout. Vejce a olej šleháme asi 3 minuty, přidáme cukr, vanilkový cukr, mléko a rumovou tresť. Nakonec přidáme…
Posypový mák s cukrem a rozemletými přechy zalijeme mlékem/vlažnou vodou/, přidáme rumovou tresť a dáme odstát na 15 minut. Dobře promícháme. Obě mouky smícháme…
každý korpus ochucen z prvního korpusu odebrány 3PL mouky a nahrazeny 3PL mletých ořechů. Z druhého korpusu odebrány 2PL mouky a nahrazenz 2PL kakaa a ochuceno rumovou…
1/ Žloutky ušleháme s cukrem a mákem. Přidáme 1 ČL jedlé sody a nakonec zlehka přidáme ušlehaný sníh z bílků. Těsto nalijeme do tukem vymazané a vysypané formy. Upečeme…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Těsto: Oddělíme žloutek od bílku. Žloutek vyšleháme s polovinou cukru do pěny a přidáme mléko a olej a šleháme. Potom prosejeme mouku a přidáme spolu s kypřícím práškem…
V míse smícháme mouku se sodou a cukrem, přidáme olej, vejce a promícháme. Nakonec těsto zředíme podmáslím nebo jiným kysaným mlékem, promícháme a nalijeme na plech s…
Výborné sušenky s ovesnými vločkami připravíte podle našeho receptu. Není nijak složitý, a výsledkem jsou neodolatelné zlatavé kousky, které na vás provokativně koukají…
Ingredience na ořechovou drobenku smícháme. Změklý tuk vyšleháme s cukrem a trestí, potom přidáme vejce a šleháme do nadýchaného krému. Smetanu smícháme se sodou a…
Pekáč plný kynutých buchet je oslavou české kuchyně. Domácí buchty s jahodovou marmeládou, pečené v sádlem vymazaném pekáčku, jsou nadýchané a voní rumem a vanilkou.…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Ovoce dobře omyjeme, neloupeme, nakrájíme na větší kostky (asi 2x2 cm). Vložíme do pekáče, přidáme koření, cukr, tresť a podlijeme. Pečeme odkryté v troubě při 170°C,…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu.Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Všechno umixujeme a zmrazíme ve strojku. Kdo strojek nemá, může mrazit v krabičce v mrazáku, ale je třeba během mrznutí směs promíchávat, aby se neutvořily krystalky…
Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme kokosem, dáme ji zatím do chladu. Mezitím oddělíme žloutky od bílků.V míse ušleháme žloutky s cukrem a máslem, pak opatrně…