Strouhaný tvarohový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenPříjemně sladký moučník nesmí chybět u šálku dobré kávy. Strouhaný tvarohový koláč, skládající se z kakaového těsta a tvarohové náplně, není nijak složitý na přípravu a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Příjemně sladký moučník nesmí chybět u šálku dobré kávy. Strouhaný tvarohový koláč, skládající se z kakaového těsta a tvarohové náplně, není nijak složitý na přípravu a…
Příjemně sladký moučník nesmí chybět u šálku dobré kávy. Strouhaný tvarohový koláč, skládající se z kakaového těsta a tvarohové náplně, není nijak složitý na přípravu a…
Třívrstvý koláč vás nadchne. Suroviny na korpus odměříte pomocí skleničky, krém z tvarohu je velmi jednoduchý a snadný na přípravu a poslední pudinková vrstva, s…
Nepečené ovocné dorty s piškotovým základem jsou velmi oblíbené. Pustit se do nich můžete s jistotou dobrého výsledku a při minimálním úsilí. Výborné jsou v letní sezoně…
Jednoduchý recept na úžasnou bublaninu vonící ovocem. Jedná se o velmi snadný pracovní postup, který zvládne i naprostý začátečník. Odměnou vám bude pochoutka, která vám…
Objevte recept na dia jablečník, který potěší vaše chuťové buňky a zároveň šetří hladinu cukru. Nadýchané těsto, voňavá jablka a špetka skořice – ideální sladký zážitek…
Hraběnčiny řezy jsou klasikou české kuchyně. Připravte si jejich obměnu se švestkami. Kombinace křehkého těsta, šťavnatých švestek a voňavé skořice vytváří dezert, který…
Dietní jablečný koláč je lehký a přitom vláčný moučník, který si můžete dopřát bez výčitek. Těsto z jogurtu a Hery je jemné, jablka dodají šťavnatost a přirozenou…
Na svátek svatého Martina nesmí na stole chybět pěkně vypečená husička, dobré víno a samozřejmě také martinské rohlíčky. Ty se připravují z nekynutého šlehačkového těsta…
Jemné a křehké těsto ve spojení se šťavnatými jablíčky tvoří neodolatelně nadýchané řezy. Vůně skořice, která se rozline už při pečení, naláká celou rodinu ke stolu.…
Bezlepková varianta oblíbeného kynutého moučníku na plech. Se šťavnatými borůvkami, tvarohovou náplní a křupavou drobenkou. Příprava bezlepkového pečiva není úplně…
Lehký a vláčný koláč plný šťavnatých jablek potěší všechny, kdo se chtějí vyhnout klasickému cukru. Díky přírodnímu oslazení je vhodný i pro diabetiky, přitom si…
Voňavé těsto plněné jablky a skořicí, pečené jako malé záviny, které se pohodlně podávají. Soukromé štrúdlíky chutnají stejně skvěle jako klasický závin, jen jsou v…
Tento koláč je z těsta, které se chuťově blíží klasickému kynutému koláči, ale má mnohem kratší dobu přípravy. Obložený švestkami a bohatě zasypaný drobenkou bude určitě…
Pagáče patří mezi tradiční pečivo slovenské i maďarské kuchyně. Na ně je potřeba připravit kynuté těsto, které je proloženo tukem a po vyválení a upečení pak jednotlivé…
Těsto, které kyne za studena v ledničce. To je základem pro tyto nadýchané rohlíčky. Plnit je můžeme tvarohovou nebo povidlovou náplní, ale také můžeme zkombinovat obě…
Přísady na těsto zamícháme dohromady a dáme péct.Hotový pudink vyšleháme s herou dohromady namažeme na vychladlou buchtu. Sypání-vše osmahneme dohněda a posypeme na krém…
Přísady na těsto zamícháme dohromady a dáme péct.Hotový pudink vyšleháme s herou dohromady namažeme na vychladlou buchtu. Sypání-vše osmahneme dohněda a posypeme na krém…
Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny, (trochu - cca 5 lžic - dáme bokem na tmavší kakaové těsto). Cukr se žloutky vyšleháme do nadýchané pěny, až skoro zbělá.…
Mouku smíchat s kořením a solí, přidat tvarohovou svačinku, olivový olej, vodu, sůl a kypřící prášek. Zpracovat hladké těsto - podle potřeby přidat mouku. Nechat 20min.…
KRÉM:1 van. pudink 1/2 l mléka uvařit do vychladlého podle chuti cukr a 1 máslo-našlehat Nahoru buď mleté ořechy nebo 10 dkg kokosu 12 dkg cukru 10 dkg másla…
Všechny sypké suroviny smícháme, přidáme žloutek a změklou Heru.Ze surovin zpracujeme těsto a necháme nejméně 2 hodiny vychladit.Mezitím z daných surovin smícháme…
Piškoty umeleme, oříšky či mandle nasekáme najemno. Rozinky, švestky a meruňky nakrájíme na kousky a namočíme na chvíli do rumu - cca 2 h. Všechny suroviny na náplň…
Z uleželého těsta vykrajujeme hvězdičky, polovinu upečeme vmáčknutou do košíčkové plnící formičky. Po upečení vždy spojíme k sobě jednu rovnou a jednu prohnutou troškou…