Dort s pudinkem a ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenTento dort připravíme z kakaového korpusu, který je díky jablkům příjemně vláčný. Korpus pokapeme rumem a potřeme vanilkovým pudinkovým krémem. Na závěr dort zalijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento dort připravíme z kakaového korpusu, který je díky jablkům příjemně vláčný. Korpus pokapeme rumem a potřeme vanilkovým pudinkovým krémem. Na závěr dort zalijeme…
Kávový mazanec je nenápadný moučník s hořkou čokoládou a pikantně kyselými tečkami sušených brusinek nebo višní. Po použitých surovinách výrazně voní i chutná, všechny…
Z obyčejného pudinku můžete za pár minut vytvořit na pohled hezký a velmi chutný dezert. Přelijte klasickým způsobem připravený hotový pudink výbornou malinovou omáčkou.…
Výborný domácí chléb připravíme i bez domácí pekárny. Těsto uděláme ze špaldové mouky, vody a sušeného droždí. Ochutit ho můžeme kmínem a bylinkovým kořením. Po vykynutí…
Potřebujete prohřát po dni na sjezdovce? Nebo si chcete posedět u výjimečného nápoje s přáteli? Stačí pár surovin a den se může stát hezčím. Grog nemusí být jen nudný…
Zimní čas zrovna pobízí k vyzkoušení alkoholických i nealkoholických míchaných nápojů. Nejlépe zatepla konzumovaných. Dopřejte si luxusnější verzi grogu s použitím…
Lehké řezy skládající se z vláčného kakaového korpusu, jablečné náplně provoněné skořicí a badyánem, se smetanovým vanilkovým krémem na vrchu, vás zajisté okouzlí svou…
Lehké řezy skládající se z vláčného kakaového korpusu, jablečné náplně provoněné skořicí a badyánem, se smetanovým vanilkovým krémem na vrchu, vás zajisté okouzlí svou…
Chléb velmi výrazně voní po česneku a díky cuketě a sádlu vydrží déle vláčný. Určitě bude chutnat s různými méně výraznými pomazánkami, jako například se sýrovou nebo…
Černá čočka je bohatá nejen na vlákninu, ale také na bílkoviny. Pokud ji připravíte společně se zeleninou a cizrnou, získáte tak plnohodnotné a syté jídlo, ke kterému se…
Ve vánočním čase by na stole neměly chybět všemi oblíbené, medem provoněné perníčky. Připravené podle tohoto receptu, jsou krásně nadýchané a hned měkké. Navíc do jejich…
Vepřo knedlo zelo je absolutní česká klasika, která se těší oblibě v mnohých domácnostech i hospodách. Tento název "chlupatých" knedlíků s dvěma druhy brambor se…
Masové závitky jsou velmi oblíbeným pokrmem naší kuchyně. Náplň je různorodá. Na plátky vepřového masa poklademe krabí tyčinku, pórek, sýr a papriku a zavineme. Po…
O uvaření kuřecích stehen se v tomto receptu postará tlakový hrnec. A mezitím, co se stehna vaří, my připravíme skvělou smetanovo-celerovou omáčku s trochou štiplavého…
Na povrchu křupavý a uvnitř nadýchaný a vláčný čerstvý chléb dokáže nejen potěšit chuťové pohárky, ale také provonět dům. Těsto můžete zadělat ručně nebo za pomoci…
Jablečných koláčů je povícero druhů, můžete vyzkoušet jeden z nich, bez přidaného vejce do těsta. Jablečná náplň vytvoří vyšší vrstvu a koláč bude velmi šťavnatý.…
Roládky z vepřové kýty jsou plněné uzeninami a proužky papriky s mrkví, které dělají zajímavou strukturu na řezu. Jako přílohu k nim podáváme dušenou kedluben na másle a…
Malé vařené nočky z jednoduchého těsta smíchané s orestovanou a dušenou kapustou ochutíme česnekem a pepřem. Podávané s vyškvařenou slaninou a osmaženou cibulkou…
Tyto dalamánky obsahují větší podíl žitné mouky a proto plně nahradí chleba. Dobře chutnají s různými pomazánkami a nebo se můžou podávat jako přílohové pečivo ke všem…
Podobné makovky můžete občas potkat v obchodě. Nadýchané, měkounké, do červena vypečené a sypané mákem. Upéct je doma není nic složitého, a na makovkách si pak budete…
Podobné makovky můžete občas potkat v obchodě. Nadýchané, měkounké, do červena vypečené a sypané mákem. Upéct je doma není nic složitého, a na makovkách si pak budete…
Podle našeho receptu připravíte lehký letní salát. Jak dělaný pro horký den, kdy na velké vaření nejsou síly a ani chuť. Ředkvičky s okurkou jsou vděčné kousky zeleniny,…
Kratší špaldové bagety v sobě nesou převážně špaldovou mouku a navíc je ještě část z ní celozrnná. Možná proto mají poměrně hodně tmavou střídu a příjemnou lehce…
Kratší špaldové bagety v sobě nesou převážně špaldovou mouku a navíc je ještě část z ní celozrnná. Možná proto mají poměrně hodně tmavou střídu a příjemnou lehce…