Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelná polévka se salámem

Zelná polévka se salámem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nakrájené zelí společně s bramborami a kmínem vaříme do poloměkka ve vývaru. Přidáme mletý pepř a smetanu promíchanou s hladkou moukou a provaříme. Dochutíme solí,…

Bylinková kachní prsa

Bylinková kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kachní prsa očistíme a ostrým nožem do jejich kůže (ne až do masa!) nařežeme mřížku. Prsa pokmínujeme, jemně osolíme a necháme na talířku odpočinout cca 30 minut, ale už…

recepty73

60 min

Bramborová polévka s rajčaty

Bramborová polévka s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zeleninu nakrájíme na kostičky a opečeme na másle - až to začne vonět. Podlijeme vývarem, přidáme na kostičky nakrájené brambory. Vaříme tak 20min. Po změknutí vše…

janahh

60 min

Formanská kola

Formanská kola

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso rozkrojíme na plát a mírně naklepeme. Osolíme, opepříme posypeme paprikou a potřeme utřeným česnekem. Poklademe plátky slaniny a špenátem, který jsme předtím…

Řecká pánev

Řecká pánev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Den dopředu si maso nakrájíme na nudličky a dáme je do misky. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, oregano a římský kmín-zhruba 1/4 lžičky, raději méně. Osolíme za…

Gulášovka trochu jinak

Gulášovka trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do hrnce si dáme rozehřát sádlo a přidáme cibulku. Osmahneme dozlatova, pak do hrnce přisypeme nakrájený na kostičky salám a osmahnem. Přidáme mouku a zamícháme. Pak…

dominickaa

40 min

Zelný pekáč

Zelný pekáč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme na rezance narezanú kapustu, osolíme, okoreníme, pridáme rascu a za občasného miešania dusíme 15 minút. Necháme vychladnúť. Do…

Uzenářské hovězí

Uzenářské hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. V kastrolu rozehřejeme olej a maso na něm necháme zprudka zatáhnout. Opečeme z obou stran dohněda a vyjmeme. Do…

1 32 33 34 35 36 68