Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Uzenářské hovězí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2011 17:41

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 476 kJ / 1 070 kcal
Bílkoviny110,01 g
Tuky61,41 g
Vláknina2,28 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,64 g
Sůl3,90 g
Sacharidy18,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Upraveno podle "2000 nejlepších receptů".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

eva hubova

6. 3. 2011 00:53

:-p:-p:yes:+8

Dana Churanova

5. 3. 2011 20:41

Tak to bude "prudce"jedlé,mňam:-p Další bodík:-K

Eliza

5. 3. 2011 20:33

Děkuju, jsem ráda, že se recept líbí. :-) Manžel chodil do kastrolu tak dlouho, že už na zítra nebude. ;-) Budu muset vařit znova, něco jiného - ale to já ráda...;-):-D

Bibinka

5. 3. 2011 20:30

Elí, tak to předem vypadá na velkou dobrotu a takové věci my rádi:-p Dávám ti ráda 5.bodík:yes:

Eliza

5. 3. 2011 19:07

Martinko, tykání je tu docela běžná věc, takže budu jen ráda. :-) Domácí uzené je skvělé, ale asi by mělo být i tepelně upravené, protože se opéká opravdu jen chvilku.
Děkuji všem za zájem, ta kniha receptů, ze které jsem čerpala, mě ještě nezklamala, i když si to občas lehounce upravím podle aktuálních zásob a rodinných chutí...;-)

martina 72

5. 3. 2011 19:01

Elizo, myslíš že postačí domácí uzené:-?:-D:-D
Asi se ptám zbytečně, ale mě zajímal výraz "ne lisovaná šunka", jestli jsem se nějak dotkla, omlouvám se, zda můžu i požádat o tykání, i když se neznáme:-?:-K

JanaDorazinova

5. 3. 2011 18:51

Eli, to je krása, to bych si dala hned:-p:yes:

Eliza

5. 3. 2011 18:21

Myslela jsem, že by to měl být vyuzený kus masa, šunka z vepřového - kýta nebo i krkovice. Ne slisované kousky zbytků masa, které při opékání prskají nacucanou vodu a ohrožují kuchaře. Jestli to neznáte, máte štěstí na nákupy.

Colombo65

5. 3. 2011 18:19

Super ;-);-);-)
for martina72 - dle mého názoru šunka od kosti :-O tedy ta nejlahodnější šunka :-K

martina 72

5. 3. 2011 18:03

Můžete mi prosím napsat, co je ne lisovaná šunka:-?
Myslela jste tou lisovanou krájenou:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí šunka recept hovězí šunka domaci hovezi sunka uzenářské recepty šunka z hovězího masa uzenářska hovezi pečeně recepty sunka z hoveziho hovězí šunka recepty recepty domácí hovězí šunka domaci sunka z hoveziho masa recept na hovězí šunku domácí hovězí šunka recepty domácí hovězí šunka recept hovezi domácí šunka uzená domácí hovězí šunka hovězi šunka,recept hovězí šunka domácí lisovaná šunka recept na uzenářské hovězí maso hovězí uzenářské maso

Suroviny: kýta hovězí, slanina anglická, klobása pikantní, šunka, cibule, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, mouka hladká, vývar, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Uzenářské hovězí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NE7L