Uzenářské hovězí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 476 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,01 g |
Tuky | 61,41 g |
Vláknina | 4,66 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Upraveno podle "2000 nejlepších receptů".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2011 01:53
+8
5. 3. 2011 21:41
Tak to bude "prudce"jedlé,mňam Další bodík
5. 3. 2011 21:33
Děkuju, jsem ráda, že se recept líbí. Manžel chodil do kastrolu tak dlouho, že už na zítra nebude. Budu muset vařit znova, něco jiného - ale to já ráda...
5. 3. 2011 21:30
Elí, tak to předem vypadá na velkou dobrotu a takové věci my rádi Dávám ti ráda 5.bodík
5. 3. 2011 20:07
Martinko, tykání je tu docela běžná věc, takže budu jen ráda. Domácí uzené je skvělé, ale asi by mělo být i tepelně upravené, protože se opéká opravdu jen chvilku.
Děkuji všem za zájem, ta kniha receptů, ze které jsem čerpala, mě ještě nezklamala, i když si to občas lehounce upravím podle aktuálních zásob a rodinných chutí...
Děkuji všem za zájem, ta kniha receptů, ze které jsem čerpala, mě ještě nezklamala, i když si to občas lehounce upravím podle aktuálních zásob a rodinných chutí...
5. 3. 2011 20:01
Elizo, myslíš že postačí domácí uzené
Asi se ptám zbytečně, ale mě zajímal výraz "ne lisovaná šunka", jestli jsem se nějak dotkla, omlouvám se, zda můžu i požádat o tykání, i když se neznáme
Asi se ptám zbytečně, ale mě zajímal výraz "ne lisovaná šunka", jestli jsem se nějak dotkla, omlouvám se, zda můžu i požádat o tykání, i když se neznáme
5. 3. 2011 19:51
Eli, to je krása, to bych si dala hned
5. 3. 2011 19:21
Myslela jsem, že by to měl být vyuzený kus masa, šunka z vepřového - kýta nebo i krkovice. Ne slisované kousky zbytků masa, které při opékání prskají nacucanou vodu a ohrožují kuchaře. Jestli to neznáte, máte štěstí na nákupy.
5. 3. 2011 19:19
Super
for martina72 - dle mého názoru šunka od kosti tedy ta nejlahodnější šunka
for martina72 - dle mého názoru šunka od kosti tedy ta nejlahodnější šunka
5. 3. 2011 19:03
Můžete mi prosím napsat, co je ne lisovaná šunka
Myslela jste tou lisovanou krájenou
Myslela jste tou lisovanou krájenou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 8 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Další recepty
Tématické fráze: hovězí šunka recept hovězí šunka domaci hovezi sunka uzenářské recepty šunka z hovězího masa uzenářska hovezi pečeně recepty sunka z hoveziho hovězí šunka recepty recepty domácí hovězí šunka domaci sunka z hoveziho masa recept na hovězí šunku domácí hovězí šunka recepty domácí hovězí šunka recept hovezi domácí šunka uzená domácí hovězí šunka hovězi šunka,recept hovězí šunka domácí lisovaná šunka recept na uzenářské hovězí maso hovězí uzenářské maso
Suroviny: kýta hovězí, slanina anglická, klobása pikantní, šunka, cibule, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, mouka hladká, vývar, olej, pepř, sůl
Uzenářské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE7L
10 názorů