 
	
Vepřové maso na divoko
Recept ještě nebyl hodnocenPoctivé jídlo plné bohatých chutí a vůní, které vás zahřeje i zasytí. Kombinace šťavnatého masa, kořenové zeleniny a divokého koření vytváří omáčku, která se skvěle hodí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 067 kJ / 255 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g | 
| Tuky | 0,20 g | 
| – nasycené | 0,00 g | 
| – nenasycené | 0,10 g | 
| –– mononenasycené | 0,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 5,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 5 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 60,00 g | 
| – cukry | 40,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
Poctivé jídlo plné bohatých chutí a vůní, které vás zahřeje i zasytí. Kombinace šťavnatého masa, kořenové zeleniny a divokého koření vytváří omáčku, která se skvěle hodí…
	
			 
	
Játra opláchneme a očistíme.Nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme játra a zprudka je opečeme.Zalijeme protlakem, vínem, přidáme zavařeninu a koření. Krátce…
	
			 
	
Vanilkou a citronem vonící křehké linecké je neodmyslitelnou součástí Vánoc. Avšak toto cukroví můžete upéct kdykoliv i během roku. S osvědčeným receptem vyhlášené…
	
			 
	
Krásně voňavé a na povrchu křupavé kokosky jsou oblíbeným vánočním cukrovím. Kromě klasické verze jsou skvělé i plněné. Lahodná kokoska plněná kakaovým krémem a…
	
			 
	
Z čerstvých rajčat uvaříme skvělou a osvěžující rajskou polévku. K dochucení použijeme jak klasické koření, tak i třeba pikantní zavařeninu. Do polévky pak připravíme…
	
			 
	
Z mouky, cukru, másla, strouhané citr. kůry a vejce vypracujeme vláčné těsto. Zabalíme ho do mikrotenové fólie a necháme v lednici minimálně 1 hodinu odležet. Těsně před…
	
			 
	
Skleněné koule s figurkami, tekutinou a vločkami uvnitř známe všichni. Sněžítka ale můžeme připravit i v jedlé verzi, která navíc poslouží jako krásná ozdoba a svým…
	
			 
	
Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, najemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme. V průběhu…
	
			 
	
Připravíme si všechny suroviny,protože se vše najednou míchá,buď v ruce nebo v robotovi.Skleničky nebo hrníčky si připravíme 2,protože odměřujeme tekuté a sypací…
	
			 
	
Moderní a trendy dezert z cukrářských piškotů připravíte během chvilky a všechny tímto skvělým nápadem oslníte. Mini dortíčky jsou tak akorát na dvě sousta a jen se…
	
			 
	
Všechny ingredience smícháme a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
	
			 
	
Všechny suroviny zpracujeme v těsto/krom zavařeniny/ a 1/3 si odložíme na mřížky. Zbytek těsta rozválíme na vymazaný plech a potřeme zavařeninou. Na zavařaninu natřeme…
	
			 
	
Suroviny na těsto zpracujeme a dáme odležet 30 minut do lednice. Mouku, když bude těsto řídké, ještě přidejte, ono někdy dávám 350 g a někdy i víc, záleží na tvarohu.…
	
			 
	
Zajímavý recept na zázvorky s mletými mandlemi vás mile překvapí. Navíc jsou doplněny marmeládou a čokoládovou polevou, takže vynikne více chutí zároveň. Určitě je…
	
			 
	
	
Nejprve rozehřejeme troubu na 220 - 250°C.Hermelín obalíme v rozšlehaném vajíčku a kuskus na něj navlhčenýma rukama pevně přitiskneme a zopakujeme celé ještě jednou, aby…
	
			 
	
Kůru s cukrem vařit na dvakrát (2 dny), pak umlít na masovém strojku a naplnit do skleniček - vydrží delší dobu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - …
	
			 
	
Cuketu oloupeme a zbavíme jadřince, nastrouháme. Přidáme cukr, sůl, žloutky, skořici a ušleháme do krému. Vmícháme rozpuštěné máslo, rozinky, rum a mouku s práškem. …
	
			 
	
Těsto: suroviny zpracujeme v těsto a dáme na deset minut do lednice. Náplň: zavařeninu smícháme s tvarohem. Z těsta děláme trojúhelníky a plníme náplní, smotáme a…
	
			 
	
Suroviny na těsto zpracujeme na vále (nebo v míse rukama) a na pomoučněném a nebo silikonovém vále vyválíme na ½ cm silný plát. Potřeme citronovou polevou a když trochu…
	
			 
	
Cibuli a zeleninu nakrájíme na kousky. Maso dobře osolíme a naložíme do máslem vymazaného pekáčku s kořenouvou zeleninou, kterou také dobře osolíme. Necháme odležet,…
	
			 
	
Sušené švestky odpeckujeme, dáme do kastrůlku, zalijeme vínem a necháme chvíli máčet. Nádobu se švestkami zahřejeme a dusíme je 20 minut, až jsou měkké.Plátky masa…
	
			 
	
Bílky ušleháme do tuha s cukrem, pak přidáme za stálého šlehání postupně olej, žloutky a mouku. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy o průměru 28 cm.…
	
			 
	
Bílky ušleháme do tuha s cukrem, pak přidáme za stálého šlehání postupně olej, žloutky a mouku. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy o průměru 28 cm.…
	
			 
	
Bílky ušleháme do tuha s cukrem, pak přidáme za stálého šlehání postupně olej, žloutky a mouku. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy o průměru 28 cm.…
	
			 
		
	
			 
		
	
			