Šunkové smotky, plněné mozzarelou

Suroviny

4 velké plátky šunky
1 PL křenu
1 balíček mozzarelly
bazalka
strouhaná mozzarella
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Plátky šunky potřeme křenem, poklademe na plátky pokrájenou mozzarellou. Přidáme omyté lístky bazalky a zavineme. Šunkové smotky poklademe na plech s pečícím papírem. Poklademe plátky másla. Pečeme v rozehřáté troubě dozlatova.

  2. Nakonec posypeme strouhanou mozzarellou a dál krátce zapečeme. Podáváme s bramborovým pyré apod.

Komentáře k receptu Šunkové smotky, plněné mozzarelou

  • Ivace64 Ivace64(autor receptu)

    maris: :taky si myslím,včera jsem se ptala na diskusi na jedné stránce, tak prý pyré je jemně vyšlehané až do pěny, je řidší a je jemnější prý než kaše a je dokonale hladké, ta kaše je prý hutnějši, takže si to vždycky asi nějak pojmenujeme podle svého, díky Maruško:-K

    Odpovědět

  • maris maris

    Ivace64: díky, jsem ráda, že se Ti moje " pyré ":-) líbí a myslím, že je to opravdu stejné, jen dva názvy.:-8

    Odpovědět

  • Ivace64 Ivace64(autor receptu)

  • Ivace64 Ivace64(autor receptu)

    RubyRom: :-K

    Odpovědět

  • Ivace64 Ivace64(autor receptu)

  • Ivace64 Ivace64(autor receptu)

    maris: Maruško, jednou jsem měla někde na stránce bramborovou kaši a byla mi napsána výtka nějakou paní z osobní hoblogu. že to mám pyré a nikoliv kaši, viz dole .. takže proto ten název, jak jsem zde dávala nedávno pyré s hořčicí a křenem, tak jsem usoudila, že jsem tedy udělala pyré :-K..Ale taky si myslím, že to je jen módní název a kloním se k té kaši, díky za názor:-K
    Prý:
    "Pyré je kulinářský výraz pro jemně zpracovanou hmotu, která vznikla jako výsledek šlehání, drcení, mixování, rozmělnění, pasírování, kvedlání nebo šťouchání " neplést se šťouchanými bramborami.".

    Odpovědět

  • maris maris

    casino: :-) tak dalece jsem neuvažovala - ano - myslela jsem jen na brambory;-):-)

    Odpovědět

  • casino casino

    :-)
    maris:
    Asi míříte na brambory, že?
    No, autorka ale nepíše s jakou, či jakým...:-)
    Kaše klidně jáhlová...
    Pyré třeba hruškové...
    :-)

    Odpovědět

  • maris maris

    " Podáváme s kaší nebo s pyré. " Ivo, jaký je rozdíl mezi kaší a pyré ? Vždycky jsem myslela, že je to stejné, jen dva názvy. Hledala jsem na internetu a ani tam jsem nenašla, že by se to mělo něčím lišit.
    Jinak dobrá rychlovka:yes:

    Odpovědět

  • RubyRom RubyRom

Tématické fráze: sunkovy aspik na plech bulky s mozzarelou strouhaná mozzarella smotky s kuřecím masem sunkove rolky s mozzarellou jak? je rozd?l mezi mozarelou a zotarelou plněné těstoviny šunkou mozzarella se šunkou co s mozzarelou šunkové balíčky plněné šunkové rolky s mozzarelou recepty s mozzarelou plněné těstoviny plněné mozzarellou a šunkou rozdíl mezi kaší a pyré