Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šunkové smotky, plněné mozzarelou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 1. 2018 20:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 372 kJ / 328 kcal
Bílkoviny32,80 g
Tuky18,81 g
Vláknina0,54 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy6,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivace64 Ivace64

2. 2. 2018 12:47

maris: :taky si myslím,včera jsem se ptala na diskusi na jedné stránce, tak prý pyré je jemně vyšlehané až do pěny, je řidší a je jemnější prý než kaše a je dokonale hladké, ta kaše je prý hutnějši, takže si to vždycky asi nějak pojmenujeme podle svého, díky Maruško:-K

maris maris

2. 2. 2018 07:29

Ivace64: díky, jsem ráda, že se Ti moje " pyré ":-) líbí a myslím, že je to opravdu stejné, jen dva názvy.:-8

Ivace64 Ivace64

1. 2. 2018 23:00

maris: mne se líbí i Tvé pyré.:-K

https://www.toprecepty.cz/recept/15310-dynovo-bram...

Ivace64 Ivace64

1. 2. 2018 20:55

RubyRom: :-K

Ivace64 Ivace64

1. 2. 2018 20:54

:-*

Ivace64 Ivace64

1. 2. 2018 20:51

maris: Maruško, jednou jsem měla někde na stránce bramborovou kaši a byla mi napsána výtka nějakou paní z osobní hoblogu. že to mám pyré a nikoliv kaši, viz dole .. takže proto ten název, jak jsem zde dávala nedávno pyré s hořčicí a křenem, tak jsem usoudila, že jsem tedy udělala pyré :-K..Ale taky si myslím, že to je jen módní název a kloním se k té kaši, díky za názor:-K
Prý:
"Pyré je kulinářský výraz pro jemně zpracovanou hmotu, která vznikla jako výsledek šlehání, drcení, mixování, rozmělnění, pasírování, kvedlání nebo šťouchání " neplést se šťouchanými bramborami.".

maris maris

31. 1. 2018 11:27

casino: :-) tak dalece jsem neuvažovala - ano - myslela jsem jen na brambory;-):-)

casino casino

31. 1. 2018 11:13

:-)
maris:
Asi míříte na brambory, že?
No, autorka ale nepíše s jakou, či jakým...:-)
Kaše klidně jáhlová...
Pyré třeba hruškové...
:-)

maris maris

31. 1. 2018 10:03

" Podáváme s kaší nebo s pyré. " Ivo, jaký je rozdíl mezi kaší a pyré ? Vždycky jsem myslela, že je to stejné, jen dva názvy. Hledala jsem na internetu a ani tam jsem nenašla, že by se to mělo něčím lišit.
Jinak dobrá rychlovka:yes:

RubyRom RubyRom

30. 1. 2018 22:28

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sunkovy aspik na plech bulky s mozzarelou strouhaná mozzarella smotky s kuřecím masem sunkove rolky s mozzarellou jak? je rozd?l mezi mozarelou a zotarelou plněné těstoviny šunkou mozzarella se šunkou co s mozzarelou šunkové balíčky plněné šunkové rolky s mozzarelou recepty s mozzarelou plněné těstoviny plněné mozzarellou a šunkou rozdíl mezi kaší a pyré

Suroviny: šunka, křen, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, sýr mozzarella strouhaná, máslo

TopRecepty.cz

Šunkové smotky, plněné mozzarelou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ppjm