Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražská roláda z vepřové kýty

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min Doba tepelné úpravy v tlakovém hrnci, jinak bude delší

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava, Doba tepelné úpravy v tlakovém hrnci, jinak bude delší)

30. 3. 2018 15:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 994 kJ / 716 kcal
Bílkoviny43,93 g
Tuky54,22 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 858 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,43 g
Sacharidy12,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roláda z vepřové kýty vepřová roláda z kýty vepřová kýta recepty z vepřové kýty vepřová roláda masové rolády vepřové kýty vepřová kýta recept pražská s rýžį kýta vepřové maso recepty vepřová kýta roláda roláda z kýty recepty z kýty pražská roláda s rýží vepřová kýta recept rolada veprova roláda recept veprove maso po pražská vepřová kyta recepty rolada pražská pečeně vepřová roláda recepty vepřová kýta recepty

Suroviny: kýta vepřová, cibule, vejce, bůček uzený, salám gothaj, hrášek mražený, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Pražská roláda z vepřové kýty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vx5z